Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ σήμερα στο “Cafe στο 90′”

Στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό δοκιμάζεται σήμερα (19:00) ο ΠΑΟΚ, που θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας υποδέχεται τους θαμώνες αλλά και τους ποδοσφαιρόφιλους, για ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι της φετινής Super League!

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προβλήματα, καθώς εκτός μάχης έμειναν οι Ελ Καντουρί και Πέλκας, ενώ ήδη ο Μαουρίσιο βρίσκεται στην Πορτογαλία προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο.

Από την άλλη πλευρά, επιστρέφει για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Λέο Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να εκτίει την ποινή του στο πρόσφατο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο γηπεδούχος Παναιτωλικός προέρχεται από την ευρεία νίκη του με 5-0 επί του Πανιωνίου και εκτός την τελευταία στιγμή έμεινε ο Άργκους, εν αντιθέσει με τους Λιάβα και Λουσέρο που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Παρράς, Μιχάι, Πάουλο, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Βασιλούδης, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά και Μπελεβώνης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Ακπόμ, Σφιντέρσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected