Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ντέρμπι “αιωνίων” απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι αυτό το οποίο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής (17/3) για την 25η αγωνιστική της Super League. Ατρόμητος – ΑΕΚ, ΟΦΗ-Λεβαδειακός και Πανιώνιος – Ξάνθη τα υπόλοιπα ματς της ημέρας.

Κυριακή ημέρα ποδοσφαίρου στο “Barok” Coffee-Bar, που σε συνδυασμό με τον ανοιξιάτικο καιρό θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με σπουδαία ντέρμπι!

Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός ένα ντέρμπι το οποίο ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οι δύο ομάδες αποτελεί το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο κυνήγι της 5ης θέσης της βαθμολογίας, προκειμένου να «σβήσει» την ποινή που του έχει επιβληθεί, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή.

Κάποτε το συγκεκριμένο ντέρμπι έκρινε τίτλους, ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες από τον ρόλο του πρωταγωνιστή έχουν περάσει σε αυτόν του κομπάρσου, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν παύει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τρεις ώρες νωρίτερα και πριν από την σέντρα του ντέρμπι, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ, παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ντέρμπι για την 3η θέση, με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων να ρίχνει ματιές και στην πλάτη του, καθώς σε απόσταση 6 βαθμών ακολουθεί ο Άρης.

Η αυλαία της ημέρα ανοίγει στις 15:00 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Λεβαδειακό, σ΄ένα ματς τελικό και για τους δύο στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, ενώ στις 19:30 ο Πανιώνιος παίζει στην έδρα του με την Ξάνθη, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου η οποία μετά την βαριά πεντάρα της περασμένης αγωνιστικής στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό ψάχνει βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΟΦΗ – Λεβαδειακός (15:00)

Ατρόμητος – ΑΕΚ (16:00)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19:00)

Πανιώνιος – Ξάνθη (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected