Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτικη τριπλέτα στην Καστοριά, Χριστοδούλου στην Ερέτρια! Όλοι οι ορισμοί της 23ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν σήμερα (20/3) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 23ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται την Κυριακή 24/3.

Οι Χρήστος Παυλίδης, Θανάσης Παπαδάκης και Θανάσης Νησελίτης από την Ημαθία ορίστηκαν στην αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας με το Σούλι Παραμυθιάς για τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, με παρατηρητή διαιτησίας τον Νίκο Χατζηνικολάου από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Την ίδια ώρα στην Ερέτρια Εύβοιας και στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Καλλιθέα για τον 7ο όμιλο, η ΚΕΔ επέλεξε δεύτερο βοηθό τον Γιώργο Χριστοδούλου από την Ημαθία, με διαιτητή τον Στέφανο Ξηρογιάννη από τη Βοιωτία και πρώτο βοηθό τον Βασίλη Παγούρα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Καλιακούδας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, τον αγώνα της Βέροιας στον Λαγκαδά θα διευθύνουν οι Τακίδης, Ζυγκερίδης και Ιωαννίδης από το Κιλκίς, ενώ στο Νίκη Αγκαθιάς – Εδεσσαϊκός θα βρεθούν οι Πουλικίδης, Κουβαλάκης και Τσακίρης από τη Δράμα, με παρατηρητή διαιτησίας τον Πέτρο Δροσινό από τη Χαλκιδική

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected