Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στον τελικό της ΕΠΣ Πέλλας ο ΑΣ Γιαννιτσά, “καρέ” τερμάτων ο Φερίτ Χουσεΐνογλου! (vid)

Μεγάλη νίκη πρόκριση πήρε ο ΑΣ Γιαννιτσά που συνέτριψε με σκορ 5-1 την Θύελλα Σαρακηνών και πέρασε στον τελικό παίρνοντας την ρεβάνς της ήττας του πρώτου αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ανοιχτά και να κυνηγούν την πρόκριση με τους γηπεδούχους πάντως καλύτερους και πιο ουσιαστικούς να παίρνουν τη νίκη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Φερίτ Χουσεΐνογλου που πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν στο πρώτο μέρος, όχι όμως και στην επανάληψη όπου δεν ήταν αυτοί που έπρεπε και δεν ήταν καθόλου απειλητικοί για την αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα τον δίκαιο αποκλεισμό τους.

το φιλμ του αγώνα στο pellasports.gr

Συνθέσεις

ΑΣ Γιαννιτσά (Τίμος Καβακάς): Γιώτας, Σέρα, Παντεκίδης, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης, Πέλκας (90’ Μπιγκάνος), Χιντασέλι, Μουρίκι (84’ Συμεωνίδης), Χουσεΐνογλου (80’ Θεοδωρίδης), Ζούρκος, Παντελίδης (72’ Παπαδόπουλος).

Θύελλα Σαρακηνών (Γιάννης Τσαμαρδός): Ακριτίδης (31’ Γιαβάσης), Ευφραιμίδης (82’ Θωμάς Γ.), Ρώσσης, Τσόρμπας Ε., Μελίσσης (20’ Τσόρμπας Β.), Φωτιάς, Γιαουτζής, Παπαδόπουλος, Γκέσιος, Γεωργίου, Θωμάς Ε. (70’ Μποζίνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected