Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Μεγάλη εμφάνιση και 6 γκολ από τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας!

Μια πολύ σπουδαία εμφάνιση, που συνδυάστηκε με ένα ευρύ σκορ πραγματοποίησε σήμερα (30/3) η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου επικράτησε με 6-2 στην Καστοριά επί της τοπικής ομάδας και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, που αγωνίζεται αύριο στη Ξάνθη ενώ έχει ήδη εκτίσει το ρεπό του.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Καστοριάς απώλεσε και τις τελευταίες της ελπίδες για την πρωτιά, ωστόσο θα ολοκληρώσει μια πολύ επιτυχημένη χρονιά όντας νεοφώτιστη στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα στο γκολ της Καλοψυκάκη και πήραν κεφάλι στο σκορ, όμως οι “πράσινες” μπήκαν…αγριεμένες στο δεύτερο μέρος και με τις Καλοψυκάκη, Κιουτάχαιλη, Μουρατίδου και Μπαξεβάνου ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 6-2.

Συνθέσεις

ΓΠΟ Καστοριάς : Δημητριάδου, Κωσταρά (Γκανά), Λιούλια (Πάντου), Σιδοπούλου, Γκόγκου (Σιαραφέρα), Μουρτσέκα, Μάρκου, Φασίδου, Τζιάρα, Παπαδηλέρη (Τσιούκρα), Τάσιου

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Νέστωρα, Φεΐμ, Μιχαηλίδου, Δρενοβιάδου (67′ Κόλτση), Τσεχελίδου, Στρίμπα, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου (84′ Δεληγιαννίδου), Σιδηροπούλου (51′ Μπαξεβάνου), Παπαδοπούλου, Καλοψυκάκη

Η δήλωση του προπονητή Γιάννη Γιάννου : “Δεν έχω παρά να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια, που κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτές, μόνο υπερηφάνεια πρέπει να νιώθουμε για την ομάδα, που εκπροσωπεί επάξια το γυναικείο ποδόσφαιρο στον νομό Ημαθίας.”

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής :

ΓΠΟ Καστοριάς – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  2-6 (18′ Μάρκου, 34′ Τζιάρα / 14′-65′ Καλοψυκάκη, 58′ Κιουτάχιαλη, 72′ Μουρατίδου, 82′-87′ Μπαξεβάνου)
Βασίλισσα Θράκης – Αγρ.Αστ.Ευόσμου (31/3)
Κιλκισιακός – Ροδόπη ’87 (7/4)

Η βαθμολογία

Β
1 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 23
2 Αγρ.Αστ.Ευόσμου 21
3 Βασίλισσα Θράκης 18
4 ΓΠΟ Καστοριάς 15
5 Κιλκισιακός 12
6 ΑΟ Σειρήνα 5
7 Ροδόπη ’87 3

Επόμενη αγωνιστική (13η, 14/4)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ροδόπη ’87
Αγρ.Αστ.Ευόσμου – Κιλκισιακός
Βασίλισσα Θράκης – ΑΟ Σειρήνα
Ρεπό : ΓΠΟ Καστοριάς

φωτογραφία : Theologis Psketo

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected