Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αλώβητος και στην Κέρκυρα ο Βόλος

Άλλος ένας βαθμός στο… σακούλι για τον Βόλο στην πορεία του προς τη Σούπερ Λίγκα. Μπορεί οι Βολιώτες να μην κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην Κέρκυρα την Κυριακή (31/3) αν και προηγήθηκαν στο σκορ, όμως το τελικό 1-1 δεν τους… χάλασε.

Ο Γκαλίτσιος άνοιξε το σκορ στο 67ο λεπτό, όμως η Κέρκυρα, που έπειτα από ένα κακό της πρώτο ημίχρονο παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη, έσωσε τον βαθμό χάρη στο γκολ του Μότα στο 76′.

Ένας βαθμός, βέβαια, που δεν εξυπηρετεί τους Φαίακες που μένουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη και χάνουν και άλλο έδαφος στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κούρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

το φιλμ του αγώνα στο a-sports

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Θεοδωράκης, Χαντάκιας (59′ λ.τ. Μότα), Κρητικός, Σιατραβάνης (82′ Αναστασίου), Νίκιτς, Βίλα (66′ Γεωργακόπουλος), Κούρος, Ζορμπάς, Τουράμ.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Καμπαγιέρο, Δόρης (64′ Κότο), Κόκας, Καρρίκι, Πέντα (76′ Λούκας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Μάντζης (87′ Φράγκος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected