Football League

“Σόου” Τζιώρα στο καρέ του Καραϊσκάκη στη Σπάρτη

Με το Χρήστο Τζιώρα να σημειώνει χατ-τρικ, ο Καραϊσκάκης πέρασε άνετα από την Σπάρτη με 0-4 και διατήρησε το +2 από τον Ηρακλή.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Καραϊσκάκης, κάνοντας το χρέος του κόντρα στη Σπάρτη των πολλών προβλημάτων, και διατηρήθηκε πάνω από τον Ηρακλή, στη μάχη της δεκάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, ο Χρήστος Τζιώρας, που δεν είχε αντίπαλο μέσα στην περιοχή, πετυχαίνοντας χατ-τρικ, και έχοντας και άλλες φάσεις να σκοράρει, στο τελικό 0-4 της αρτινής ομάδας.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Καραϊσκάκης έδειξε τις διαθέσεις του, όταν ο Μασούρας σούταρε, ο Σφέτσος απέκρουσε, και ο Τζιώρας σκόραρε, όμως υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Τζιώρας απείλησε και στο 17ο λεπτό, για να ανοίξει τελικά το σκορ στο 23ο λεπτό, όταν έπειτα από ωραία πάσα του Ψιάνου, βγήκε απέναντι από το Σφέτσο, που το νίκησε σε πρώτο χρόνο, όμως στην επαναφορά ο φορ του Καραϊσκάκη, έγραψε το 0-1.

Στο 27ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου, όμως το ωραίο σουτ που επιχείρησε ο Παπανίκου, έδιωξε δύσκολα ο Σφέτσος. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον καλά στημένο Καραϊσκάκη, και η μόνη φάση στην οποία ανησύχησε σχετικά ο Στεφανάκος, ήταν αυτή του 36ο λεπτό, όταν ο Ομάρ Τουρέ δοκίμασε το πόδι του από μακριά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Σπάρτη (Βάλης): Σφέτσος, Φραγκούλης, Δαδάκος, Καλούσης, Τσίμαν, Ντούσκας, Ζαχαριουδάκης, Τουρέ, Ρόμο, Νάτσης, Καινούργιος

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης) : Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Παντίδος, Ροντρίγκεζ, Χρούσιελ, Μασούρας, Χούσος, Τζιώρας (70′ Μπαντέ), Ψιάνος (60′ Καραγιαννίδης), Κάκκο (65′ Μπαρτσένα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected