Κατηγορίες
Football League

Γκέλα ολκής για τα Τρίκαλα, δυσοίωνο το μέλλον!

Τελικά τα γεγονότα που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στο ΑΟ Τρικάλων αποδείχθηκαν καταλυτικά για να χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια και να κάνουν μια απρόσμενη ήττα την Κυριακή (31/3) στην έδρα του ουραγού Αιγινιακού με 2-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Στην ουσία οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν τα… ματάκια τους και αυτό φάνηκε στο γήπεδο.

Η αποχή από την προπόνηση της Παρασκευής (29/3), η ανακοίνωση του μεγαλομετόχου, Ηλία Αϊβάζογλου, για «υποκινούμενη αποχή» το Σάββατο (30/3) ήρθαν και … έδεσαν με την ήττα στην Πιερία. Γενικά η εικόνα της ομάδας του Κόστιτς ήταν υποτονική και φάνηκε από το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ από το 9ο λεπτό με το γκολ του Κούστα, που έκανε το 1-0.

Όπως αναφέρει το a-sports, οι γηπεδούχοι έπαιξαν για την τιμή των όπλων και τα έδωσαν όλα. Τα Τρίκαλα άρχισαν να αφυπνίζονται και ισοφάρισαν στο 50’ σε 1-1 με την εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου, αλλά έμειναν εκεί. Η πίεση που άσκησαν ήταν άκαρπη και στο 80ο λεπτό ο Τσολακίδης με σουτ «τιμώρησε» τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 2-1.

Μάλιστα, ο Αιγινιακός μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά η σέντρα-σουτ του Ζανάκη στο 85’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Τρικάλων.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες τους ΑΟΤ να φεύγουν με κατεβασμένα κεφάλια από το γήπεδο και τους Τρικαλινούς που είχαν πάει να τους… κράζουν. Έτσι η ομάδα του Κόστιτς έμεινε 12η και στους 25 βαθμούς, είναι σε θέση σωτηρίας, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του 13ου Ηρόδοτου το Σάββατο (30/3) και η διαφορά τους παρέμεινε στους 3 πόντους.

Φυσικά αξίζουν πολλά μπράβο στους γηπεδούχους που έπαιξαν για την φανέλα του Αιγινιακού και πήραν μια νίκη γοήτρου, αν και παραμένουν στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς.

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Στάνιτς, Πετρούσης, Προσκυνητόπουλος, Βελκόσκι (72′ Ζανάκης), Κούστα (58′ Βλαχομήτρος), Έππας (67′ Σοφιάνης), Τσολακίδης, Πιαστόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Αντρονίκ (83′ Γκουγκούδης), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Τσιμίκας, Καπός, Σμυρλής (60′ Γουερέ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected