Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νίκη για…σεντόνι η Τσέλσι! (vid)

Πολύ σκληρή για να… χάσει η Τσέλσι, πέτυχε δυο γκολ στο τελευταίο εξάλεπτο, έκανε την ανατροπή (2-1) στην Ουαλία με την Κάρντιφ και πλησίασε στον πόντο από την τετράδα! Πολλά παράπονα των γηπεδούχων…

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μέχρι το 84′ η Κάρντιφ φλέρταρε με τρίποντο… παραμονής και ο Σάρι με την απόλυση, ωστόσο η Τσέλσι αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να χάσει από τώρα την επαφή με την τετράδα! Οι Μπλε σε έξι λεπτά ολοκλήρωσαν την ανατροπή, επικράτησαν 2-1 στην Ουαλία και βρέθηκαν στο -1 από την 4η Γιουνάιτεντ! Σωστά φωνάζουν οι γηπεδούχοι για το δεύτερο γκολ των Λονδρέζων μιας και ο Λόφτους – Τσικ σκόραρε από θέση οφσάιντ. Στο -5 από τη ζώνη παραμονής η Κάρντιφ, αλλά με ματς λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, με τις δύο πλευρές να μην δημιουργούν κινδύνους. Οι Ουαλοί τα πήγαν εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι, έκλεισαν διαδρόμους κι εκτός από δυο σουτ των φιλοξενούμενων δεν απειλήθηκαν. Μάλιστα, το β’ μέρος άνοιξε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Κάρντιφ, αφού στο 46′ ο Βίκτορ Καμαράσα με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια στον Κέπα πετυχαίνοντας το 1-0. Η είσοδος του Αζάρ βοήθησε δημιουργικά, οι Λονδρέζοι πίεσαν ασφυκτικά στο τελευταίο τέταρτο, έκλεισαν τους Ουαλούς στην εστία τους και στο 84ο λεπτό ο Αθπιλικουέτα πέτυχε το 1-1. Οι Μπλε ήθελαν το κάτι παραπάνω και η χρυσή αλλαγή του Σάρι, ο Λόφτους – Τσικ κατάφερε στο 90′ να διαμορφώσει το 2-1. Βέβαια, ο Γουόρνοκ… ακόμα φωνάζει, μιας και ο παίκτης των φιλοξενούμενων ήταν σε θέση οφσάιντ.

Συνθέσεις

Κάρντιφ: Εθεριτζ, Πέλτιερ, Μανγκά, Μόρισον, Μπένετ, Γκούναρσον, Αρτερ (80′ Ραλς), Μέρφι (90′ Λάινγκ), Καμαράσα, Χόιλετ, Νιάσε (85′ Ζοχόρε)

Τσέλσι: Κέπα, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Μπάρκλεϊ, Κόβασιτς, Ζορζίνιο (64′ Λόφτους Τσικ), Ιγουαΐν (77′ Ζιρού), Γουίλιαν, Πέδρο (53′ Αζάρ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected