Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕΚ – Βήμα πρόκρισης για τον τελικό

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ κι έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά στο φινάλε πήραν αυτό που ήθελαν από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Ένα καλό σκορ ενόψει του επαναληπτικού στη Λαμία… Για την ακρίβεια ένα σκορ που τους φέρνει με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη σερί χρονιά!

Βέβαια, για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να δώσει και πάλι τη λύση ο Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο με το 18ο γκολ του τη φετινή σεζόν αλλά και τον Βασίλης Μπάρκα να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο φινάλε, κρατώντας το «μηδέν». Λίγο νωρίτερα ο Κρστιτσιτς είχε πετύχει το δεύτερο γκολ.

Σίγουρα χρειάστηκαν κι οι φωνές του Μανόλο Χιμένεθ στην ανάπαυλα αλλά κι η αλλαγή που έκανε στο ημίχρονο, βάζοντας τον Βίκτορα Κλωναρίδη στη θέση του Ροντρίγκο Γκάλο. Κίνηση που έκανε πιο επιθετική την ΑΕΚ…

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Γκάλο (46′ Κλωναρίδης), Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάια (74′ Μπογέ), Πόνσε.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέχο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Μπλάζιτς (70′ Πίτι), Δημούτσος, Μπεχαράνο, Τομάς (77′ Μπερτόλιο), Καραμάνος, Μπαράλες (56′ Επστάιν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected