Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επιστροφή στο ρετιρέ για τη Σίτι (vid)

Η Σίτι επικράτησε 2-0 της Κάρντιφ στο ρελαντί και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Premier League! Mε το δεξί στο νέο της γήπεδο η Τότεναμ, εύκολα η Τσέλσι!

Η κορυφή ξανά στα… γαλάζια! Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα 2-0 της Κάρντιφ στο Ετιχαντ και βρέθηκε ξανά στο +1 από τη Λίβερπουλ! Με επτά αλλαγές παρουσιάστηκαν οι Πολίτες, αλλά είχαν… 26 (!) τελικές κόντρα στους Ουαλούς.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στα 32 δευτερόλεπτα άγγιξε το γκολ, αλλά ο Ζεσούς από την πάσα του Ντε Μπρόινε δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο, στο 6ο λεπτό ήρθε το τέρμα για τους Πολίτες. Ο Βέλγος με υπέροχη ενέργεια και άψογο τελείωμα πέτυχε το 2ο του τέρμα στη φετινή Premier League. Παράλληλα, ήταν το 17ο γκολ της Σίτι στο πρώτο τέταρτο των αγώνων στη φετινή διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 27′ πλησίασαν το γκολ , όταν από ωραία προσπάθεια του Ντε Μπρόινε, ο Ζεσούς δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Σίτι πίεζε για ένα δεύτερο τέρμα και αυτό ήρθε στο 44′ με σουτάρα του Σανέ. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η ομάδα του Πεπ δεν ανησύχησε, είχε δοκάρι με τον Μαχρέζ, αλλά δε βρήκε ακόμα ένα γκολ. Οσο για την Κάρντιφ, πλησίασε στο τέλος στο γκολ, αλλά ο Νιάσε έχασε μεγάλο τετ α τετ. Ετσι, οι Ουαλοί έμειναν στον -5 από τη ζώνη παραμονής!

Συνθέσεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον Μοράες, Ντανίλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο (19′ λ. τρ. Γουόκερ), Ντε Μπράινε, Φερναντίνιο, Φοντέν, Μαχρέζ, Ζεζούς, Σανέ.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Έθριτζ, Πελτιέρ, Μόρισον, Εκουελέ-Μανγκά, Μπενετ, Χόιλετ, Καμαράσα (83′ Ρέιντ), Γκούναρσον (81′ Μπακουνά), Ρολς, Μέρφι (60′ Μέντες-Λέινγκ), Νιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected