Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια ανάσα από την τετράδα η Βαλένθια, 2-1 τη Ρεάλ (vid)

Η Βαλένθια καθάρισε (2-1) και τη Ρεάλ Μαδρίτης, πλησίασε στο -1 από την τετράδα και έθεσε νέο αήττητο ρεκόρ στην ιστορία της (17 ματς). Πρώτη ήττα των Μαδριλένων στην επιστροφή Ζιντάν.

Νίκη… τετράδας και… Champions League για τη Βαλένθια που βρισκόταν στην 7η θέση της La Liga, ωστόσο με τη νέα της νίκη αλλάζει τα δεδομένα. Οι Νυχτερίδες πέτυχαν σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 επί της Ρεάλ, ωστόσο θέλουν και στραβοπάτημα της Σεβίλλης με την Αλαβές στο παιχνίδι της Πέμπτης. Εκτός αυτού έκαναν νέο ρεκόρ συλλόγου με 17 ματς χωρίς ήττα! Ήταν η πρώτη ήττα του Ζιντάν στο come back του στη Ρεάλ με τους Γκέδες και Γκαράι να βάζουν τα γκολ της νίκης. Σκόραρε στο τέλος το γκολ της… τιμής ο Μπενζεμά.

Η Ρεάλ του Ζιντάν είχε αρχική διάταξη 4-3-3: Νάβας ο πορτιέρο, άμυνα με Οντριοθόλα, Βαράν, Ράμος και Μαρτσέλο, κέντρο με Κασεμίρο, Μόντριτς και Κρος και επιθετική γραμμή με Βάσκεθ, Ασένσιο και Μπενζεμά. Η Βαλένθια είχε σχηματισμό 4-4-2: Νέτο κίπερ, άμυνα με Βας, Γκαράι, Ντιακαμπί και Γκαγιά. Στον άξονα οι Παρέχο και Κονγκομπιά και στα άκρα οι Σολέρ και Γκέδες. Μπροστά οι Ροδρίγο και Γκαμειρό.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Βαλένθια: Νέτο, Βας, Γκαράι, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Παρέχο, Κονγκομπιά, Σολέρ (79′ Τόρες), Γκέδες (73′ Τσερίσεφ), Ροδρίγο, Γκαμεϊρό (85′ Σάντι Μίνα)

Ρεάλ: Νάβας, Οντριοθόλα, Βαράν, Ράμος, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος (64′ Ίσκο), Βάσκεθ (78′ Μαριάνο Ντίας, Ασένσιο (64′ Μπέιλ), Μπενζεμά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected