Κατηγορίες

ΕΠΣ Ημαθίας : “Δε θα ανακοινώνονται οι ορισμοί των διαιτητών”

Την αιτία για τη μη ανακοίνωση των διαιτητών το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αλλά και για τους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου, ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, παράγοντες ομάδων επικοινώνησαν με διαιτητές πριν τον αγώνα της ομάδας τους κι αυτό τον λόγο η Ένωση αποφάσισε να μη γίνονται γνωστοί οι ορισμοί πριν τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας :

“Μετά από πρόταση της Επιτροπής Διαιτησίας προς το ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας, λόγω των επανειλημμένων κρουσμάτων ενοχλήσεων που δέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες διαιτητές από παράγοντες ομάδων αποφασίστηκε να μην ανακοινώνονται πλέον δημόσια οι ορισμοί των διαιτητών των αγώνων της Ένωσης, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.”

 

Υ.Γ. : Εδώ να τονίσουμε και να θίξουμε το επίπεδο ορισμένων (μεμονωμένων ευτυχώς) παραγόντων στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας, που ενέπλεξαν μέχρι και το sportsup.gr στην όλη κατάσταση, μιλώντας για “κουκούλωμα”.

Έχετε απόλυτο δίκιο κύριοι, ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε : “Από σήμερα δεν θα ανακοινώνουμε τα ονόματα των διαιτητών και για να τα αποκαλύπτουμε, θα ζητάμε ένα τετραψήφιο ποσό…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected