Αθλήματα

Ήττα από την ΑΕΚ για τον Φίλιππο και τώρα play out

Ύστερα από έναν αγώνα που είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, η ΑΕΚ αναδείχτηκε νικήτρια απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 35-27.

Για τους γηπεδούχους ο αγώνας αυτός ήταν η λήξη μιας αγωνιστικής περιόδου που τους φέρνει ενόψει των play out.

Στις 20 και 24 Απριλίου ο Φίλιππος Βέροιας σε δυο διαδοχικές αναμετρήσεις θα αγωνιστεί για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Κατά πάσα πιθανότητα εκεί ήταν και το μυαλό των παικτών αφού αυτός είναι και ο στόχος της μίνι προετοιμασίας που πραγματοποιεί ο Τέο Παυλίδης με τον Κύρο Σαράφη.

Όπως αναφέρει το verianet, ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΚ να αιφνιδιάζει απόλυτα τον Φίλιππο και να παίρνει διαφορά στο σκορ, κάτι που ανάγκασε τον κ. Παυλίδη να πάρει πολύ νωρίς εσπευσμένα time out.

Τα πράγματα διορθώθηκαν στη συνέχεια με την απόσταση στο σκορ να μικραίνει και το ημίχρονο να τελειώνει με 13-17.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος συνέχισε με την ίδια μαχητικότητα στα δυο πρώτα δεκάλεπτα αφήνοντας το παιχνίδι να κυλήσει στο τελευταίο διάστημα αφού ο αγώνας δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της “μητέρας των μαχών” που είναι οι αναμετρήσεις με τον Άρη Νίκαιας.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η εμφάνιση στη Βέροια δυο “παλιών γνώριμων”, του δικού μας Χαράλαμπου Δομπρή και του Έλντιν Βραζάλιτσα που πριν δύο χρόνια φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Φιλίππου.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΕΚ 27-35

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-6, 4-9, 6-13, 9-15, 12-17 (ημχ.), 16-19, 19-21, 20-25, 23-27, 25-32, 27-35

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Παυλίδης): Τζίμπουλας 4, Παντελίδης 3, Τάσκοβιτς 4, Λιακόπουλος, Καλλιαρίδης, Γραμματικόπουλος, Τριανταφυλλίδης 1, Κωστακίδης 1, Αποστολίδης 4, Κουκουτσίδης 2, Δάσκαλος,  Κορωνάς, Φιλόσογλου 6, Παπαδόπουλος 2, Τζωρτζίνης.

ΑΕΚ (Γραμματικός): Γεωργιάδης 13, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης 3, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 5, Ραντούλοβιτς, Αλβανός 1, Γιάκομπσεν 2, Παπαδιονυσίου, Δομπρής 4, Μυλωνάς, Αργυρού 2, Μαντζόπουλος 1, Βραζάλιτσα 4, Μπαλάσκας

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 1-0, Πέναλτι: 1/1-2/2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected