Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε; (Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 4-4)

Σε ένα ματς διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου η Βιγιαρεάλ έφτασε να προηγείται με 4-2 της Μπαρτσελόνα λίγο πριν το φινάλε όμως Μέσι και Σουάρες άρπαξαν τον πόντο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε (4-4)!

Ένα από τα ωραιότερα ποδοσφαιρικά ματς της φετινής χρονιάς διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης στο “Μαδριγάλ”, με Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα να πετυχαίνουν μαζί οκτώ γκολ και καμία από τις δύο να μην πανηγυρίζει το τρίποντο.

Οι “μπλαουγκράνα” προηγήθηκαν 2-0 από το 16′, το “κίτρινο υποβρύχιο” έκανε απίστευτη ανατροπή πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ από το 23′ μέχρι το 80′, για να έρθουν τα γκολ των Μέσι στο 90′ και Σουάρες στο 93′ για να υπογράψουν ένα ιστορικό και αξέχαστο 4-4.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τη διαφορά της από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο να μειώνεται στους οκτώ πόντους (νίκησε 2-0 την Τζιρόνα η ομάδα του Σιμεόνε στο ματς που άνοιξε την αυλαια της 30ης εμβόλιμης αγωνιστικής), με την Βιγιαρεάλ από την πλευρά της να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιπλέον, δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα μετά τον Μάρτιο του 2008, με τους Καταλανούς να είναι πλέον αήττητοι στα 22 τελευταία παιχνίδια τους απέναντι στο “κίτρινο υποβρύχιο” σε όλες τις διοργανώσεις.

το φιλμ του αγώνα στο Sport24

Συνθέσεις

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκασπάρ, Άλβαρο, Φούνες Μόρι, Βίκτορ Ρουίθ, Ιμπόρα, Πεντράθα, Τόκο Εκαμπί (74′ Μπάκα), Καθόρλα, Μορλάνες (63′ Κάσερες), Τσουκουέζε (87′ Μπονέρα)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Λενγκλέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (73′ Ράκιτιτς), Αρτούρ (73′ Αλενιά), Βιδάλ, Κουτίνιο (61′ Μέσι), Μάλκομ, Σουάρες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected