Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Θηρίο” η Γουλβς, 2-1 τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Αφού απέκλεισαν τους Κόκκινους Διάβολους στο κύπελλο, οι Λύκοι τους νίκησαν και στην Premier League (2-1) και την αγχώνουν πολύ σε ό,τι αφορά την είσοδο στην 4άδα. 

Στο Molineux κινδυνεύουν να… θαφτούν τα όνειρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κατάκτηση κάποιου τίτλου ή για την έξοδο στο Champions League, αφού μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ήρθε και η ήττα για το πρωτάθλημα.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δέχθηκαν για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι -για οποιαδήποτε διοργάνωση- δύο γκολ (δεν είχαν δεχθεί περισσότερα από ένα στα πρώτα 9 ματς του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ) και έτσι έχασαν το προβάδισμα που πήραν από νωρίς με το παρθενικό γκολ του ΜακΤόμινεϊ, κινδυνεύοντας πλέον να χάσουν και το εισιτήριο για το Champions League, αφού τα ματς που απομένουν λιγοστεύουν και κάθε απώλεια πονάει διπλά…

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόντι, Μπόλι, Ντόχερτι, Βινιάγκρε (76′ Τζόνι), Ρούμπεν Νέβες (83′ Σάις), Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Ζότα (72′ Καβαλέιρο), Ραούλ.

Μάντσεστερ Γιουν. (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, Φρεντ (65′ Τζόουνς), ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Ντάλοτ (84′ Αντρέας Περέιρα), Λίνγκαρντ, Λουκάκου (73′ Μαρσιάλ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected