Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 7ος όμιλος] Θύελλα Καμαρίου – Άγιος Ιερόθεος 2-0

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Θύελλα Καμαριου που ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία αφού επικράτησε του Άγιου Ιερόθεου για την 21η αγωνιστική σε εξ αναβολής ματς με 2-0.

Το συγκρότημα του Κωστα Μιχάλη έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη και την κατέκτησε απέναντι σε μια ομάδα που η σκέψη της και δικαιολογημένα βρίσκονταν στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ με τον Ηλυσιακό.

Στο 20’ ο Δαβιλάς με σουτ μετά από πάσα του Κλιγγόπουλου και στο 23’ ο Ερρίκος με σέντρα-σουτ πέτυχαν τα γκολ που έκριναν τον αγώνα.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η κατοχή ήταν με το μέρος της Θύελλας με τον Ιερόθεο να προσπαθεί μετά το 2-0 να απειλήσει χωρίς να καταφέρει να μειώσει στο σκορ.

Πλέον Χαραυγιακός, Θύελλα Καμαρίου και Καλλιθέα ισοβαθμούν με 26 βαθμούς και τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Τα ματς είναι τα εξής που ενδιαφέρουν την Θύελλα :

Χαραυγιακός-Αιγάλεω

Ηλυσιακός-Θύελλα Καμαρίου

Πανθηραϊκός-Καλλιθέα

Να σημειωθεί ότι στην τριπλή ισοβαθμία υποβιβάζεται η Καλλιθέα, ενώ εάν ισοβαθμήσουν Θύελλα και Χαραυγιακός, το δρόμο του τοπικού παίρνουν οι Καμαριανοί.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης ) Τσουκαλάς, Σπανός (46’ Λυγνός), Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος (46’ Αρβανίτης (71′ λ.τρ. Σιμιτσής)), Δαβιάς, Κλιγγόπουλος, Αργυρίου (59′ Μαυρομάτης), Μάκο.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Δημήτρης Βαφειάδης) Μάνος, Σιμάκου, Κολιόπουλος, Μπούρας (54′ Μανδαμαδιώτης), Σιδέρης, Μπριστογιάννης, Τσαρκάνι (54′ Πολίτης), Αυλωνίτης, Κατσής, Νικολέτος (46’ Μακρίδης), Αποστολόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected