Super League 1

Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ με Βαζ!

ΟΦΗ από… σίδερο κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ με χρυσό σκόρερ τον Βαζ και δείχνει ότι δεν “πέθανε” ακόμα!

Από τα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ μπήκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας την πρώτη φάση στο 3ο λεπτό με τον Βαζ να σουτάρει και η μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Βελλίδη. Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ πίεζε και έχασε ευκαιρίες με Νέιρα, Φερέιρα και Βαζ, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν δίχτυα.

Η πίεση απέφερε καρπούς στο 18ο λεπτό με τον Βαζ να κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και να σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να καταλήγει στα δίχτυα. Ο ΠΑΣ άγγιξε το γκολ, μετά από λάθος του Νάστου ο Γκριζμάν μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως ο Σωτηρίου έκανε καλή έξοδο και η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ είχε το ρυθμό του παιχνιδιού μέχρι το 40ο λεπτό ωστόσο δεν έκανε την μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

Ο ΠΑΣ στα τελευταία πέντε λεπτά ανέβηκε και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκριζμάν, όμως ο Σωτηρίου ήταν και πάλι εκεί με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ο ίδιος με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η μεγάλη φάση. Όσο περνούσε η ώρα η αγωνία μεγάλωνε για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο ΟΦΗ δεν δέχτηκε κάποια μεγάλη φάση από τον ΠΑΣ που προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, αφού και η κορυφαία φάση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο έγινε στο 92 και σταμάτησε στο δοκάρι η προσπάθεια του Βουό και ο ΟΦΗ με το γκολ του Βαζ πήρε μια μεγάλη νίκη που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΣ.

το φιλμ του αγώνα στο gεntikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ : Σωτηρίου, Νάστος, Γιακουμάκης (84’ Βουό), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ, Μεγιάδο, Κοροβέσης,Μπράουν, Νέϊρα, Φερέϊρα (83’ Κουτσιανικούλης)

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Γιάκος (55’ Παμλίδης), Πάντελιτς, Αθανασιάδης (75’Μάνος), Σεργκελασβίλι, Κρίζμαν, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (79’Αποστολόπουλος), Μιχαήλ, Νικολιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected