Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Νίκησε τον Άρη ο Παναθηναϊκός, γκολάρα ο Ινσούα!

Τρίποντο στο «κρύο» ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός! Με τον Δώνη να ανοίγει το σκορ και την ΓΚΟΛΑΡΑ του Ινσούα να «κλειδώνει» τη νίκη, οι «πράσινοι» έκοψαν τη φόρα του Άρη (2-0), που είχε δοκάρι στο 22′.

Ο…μασκοφόρος Εμανουέλ Ινσούα «ζωγράφισε» στο άδειο ΟΑΚΑ και με τη δική του γκολάρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Άρη. Ο Δώνης, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, το πρώτο τέρμα των «πράσινων», που είχαν πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι τους.

Ο Παναθηναϊκός μετά το «διπλό» με τον Απόλλωνα Σμύρνης συνέχισε με νίκη και… κράτησε γι’ ακόμα ένα ματς την υπόσχεση προς τ’ όνομά του για το θετικό σερί στο φινάλε. Με ωραίες συνεργασίες και γκολ από τους Δώνη και Ινσούα (έβαλε… τρελή λόμπα ο Αργεντινός), οι «πράσινοι» που ανέβασαν ένταση στο δεύτερο μέρος, πήραν τους τρεις βαθμούς. Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης, είχε δοκάρι με τον Μαρτίνες, έπεσε πολύ στο δεύτερο μέρος και η δεξιά του πλευρά αποδείχθηκε… Αχίλλειος πτέρνα.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης (63′ Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης (77′ Καμπετσής), Μακέντα (86′ Εμμανουηλίδης)

Άρης: Κουέστα, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Ρόουζ, Κορχούτ, Σιώπης, Μπάσα (65′ Ματίγια), Γκαρσία (80′ Γιουνές), Μαρτίνες (65′ Φετφατζίδης), Λάρσον, Ντιγκινί

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected