Αθλήματα

Πέρασε από τη Βέροια η Αναγέννηση Άρτας (photos)

Μετά από έναν αγώνα που είχε τα χαρακτηριστικά “αγωνιστικής υποχρέωσης” και έληξε μέσα σε αμοιβαίες χειραψίες, η ομάδα της Άρτας νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας 28-24.

Η αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο προσφέρονταν περισσότερο για “χαλάρωμα” και κουβεντούλα καθώς οι δυο ομάδες έπαιξαν χαλαρό χάντμπολ, καθώς η αναμέτρηση είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ίδια εικόνα ήταν και στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και μετά όλα άλλαξαν. Κάποια διαιτητικά σφυρίγματα τα οποία μόνο ως εφευρήματα μπορεί να τα πει κανείς, “τσίτωσαν” τα νεύρα στην εξέδρα και η ένταση πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια.

Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τον Φίλιππο να φλερτάρει με μια ιστορική νίκη την οποία θα μπορούσε κάλλιστα να “ακουμπήσει” αν στο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης ο κ. Τέμης δεν ακύρωνε κανονικό γκολ της Νούσια όπως και λίγο αργότερα το ίδιο έκανε σε τέρμα που πέτυχε η Ανθίτση.

Πάντως από το 10ο λεπτό του β’ ημιχρόνου και μετά, ο Φίλιππος παρουσίασε ένα γρήγορο και μαχητικό σύνολο με την Καραχαρίση να “σέρνει το χορό” και να συμπαρασύρει σε έναν γρήγορο ρυθμό την Γιαννοπούλου, την Εμμανουηλίδου δίνοντας στηρίγματα στην Ανθίτση και με τη Θεοδοσοπούλου πάντα σταθερή κάτω από τα δοκάρια.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενες αντιπαρέθεσαν τα αναμφισβήτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά παικτριών όπως της ζώσας ιστορίας του γυναικείου χάντμπολ τη Βασιλική Σκάρα, την Ελένη Μούρνου και μια πραγματικά ασταμάτητη Ολυμπία Ανδρίτσου.

Αυτό το “κλικ” έκανε και τη διαφορά για το τελικό 24-28 με αρνητικούς πρωταγωνιστές τη διαιτησία που κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσε κάλλιστα να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα.

Η ψυχραιμία και το αθλητικό πνεύμα έφεραν στο τέλος της αναμέτρησης παίκτριες και πάγκους να ανταλλάσσουν χειραψίες και ευχές προφανώς όχι για καλή συνέχεια αλλά μάλλον για καλό καλοκαίρι, αφού η αγωνιστική περίοδος οδεύει προς το φινάλε της.

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 24-28

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-3, 5-4, 7-6, 8-8, 10-13 (ημχ) 14-15, 16-16, 19-19, 21-22, 23-25, 24-28

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Τσικίνας): Νάτσο 2, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 2, Καραμήτσου, Γιαννοπούλου 5, Ανθίτση 6, Καραχαρίση 8, Θεοδωσοπούλου Β., Σπυριδοπούλου, Ζουμπουλίδου, Γεωργιάδου, Γαβριηλίδου, Θεοδωσοπούλου Σ., Νούσια, Λούρη 1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Ντάρας):  Μπαλάφα, Σκουτέλα 5, Σκάρα 5, Μούρνου 11, Σαΐντοβα, Κολτούκη, Καναρα, Ανδρίτσου 3,  Κουρέλη, Μέγα, Κώστα, Μάστακα 4.

Διαιτητές: Τέμης-Γιάννου, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 1/1-4/4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected