Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ένα τρίποντο για τον τίτλο η Γιουβέντους! (vid)

Οι Ροσονέρι προηγήθηκαν με Πιόντεκ, αλλά οι Μπιανκονέρι το ανέτρεψαν με Ντιμπάλα-Κεν και με το τελικό 2-1 απέχουν, πλέον, τρεις βαθμούς από την κατάκτηση και του φετινού scudetto.

Βαθμολογικά, το ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο και αφορούσε τη Μίλαν, η οποία ήθελε το αποτέλεσμα που θα της εξασφάλιζε ότι θα παρέμενε στην 4άδα. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό, ότι το έξτρα κίνητρο ήταν μόνο από την πλευρά των Ροσονέρι δηλαδή, φαινόταν στην απόδοση. Μόνο που οι Μπιανκονέρι, όπως έχει αποδειχθεί, δεν χρειάζεται να παίζουν και στα… τέρματα, για να κάνουν το καθήκον τους στη Serie A. Αρκεί, για παράδειγμα, το να είναι ζεστός ο Μόιζε Κεν για να βρίσκει συνεχώς δίχτυα, σφραγίζοντας την ανατροπή που φέρνει τη Γιούβε στο -3 (με επτά ματς να απομένουν) από την κατάκτηση του τίτλου. Αποχώρησε με τραυματισμό ο Εμρέ Τσαν, επέστρεψε ο Κεντίρα…

Το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντερ Σίλιο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Σπινατσόλα (61′ Πιάνιτς), Μπερναρντέσκι, Εμρέ Τσαν (25′ Κεντίρα), Μπεντανκούρ, Αλεξ Σάντρο, Ντιμπάλα (66′ Κεν), Μάντζουκιτς.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια (85′ Κουτρόνε), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσί, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Σούσο (76′ Καστιγέχο), Πιόντεκ, Μπορίνι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected