Κατηγορίες
Super League 1

Στην 9η θέση ο Πανιώνιος, 1-0 την ΑΕΛ (βαθμολογία)

Με το γκολ του Μαξίμοβιτς στο 17′, ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ και ανέβηκε στην 9η θέση. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τους «βυσσινί»…

Ανάσα παραμονής πήρε ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Σε ένα νευρικό παιχνίδι, οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν το γκολ στο 17’ με τον Μαξίμοβιτς, ενώ οι «βυσσινί» είχαν δοκάρι στο 29’ με τον Γκοΐκοβιτς.

Ωστόσο ο Πανιώνιος κράτησε το προβάδισμα και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ η Λάρισα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, βρίσκοντας απέναντί της έναν εξαιρετικό Μαλέρμπ.

Όπως αναφέρει το onsports, πιο αποφασισμένα μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη, με τους Νούνιτς και Μπράλιτς στο 2’ να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, καθώς και οι δυο ομάδες έκαναν πολλά λάθη. Στο 17’ όμως ο Μαξίμοβιτς με ωραία ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 1-0. Οι «βυσσινί» μετά από ένα δεκάλεπτο άρχισαν να απειλούν και στο 29’ ο Γκοΐκοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μαλέρμπ. Στο 35’ ο Σικάβκα έπιασε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και στο 52’ ο Ζίβκοβιτς έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μαλέρμπ μπλόκαρε. Στο 66’ ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν ο Ντουρμισάι έδωσε στον Μπουμάλ, αλλά ο Καμερουνέζος δεν πλάσαρε σωστά. Οι «βυσσινί» πίεζαν και έψαχναν το γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 84’ το σουτ του Ζίφκοβιτς ανάγκασε τον Μαλέρμπ να επέμβει εντυπωσιακά, ενώ στο 85’ το πλασέ του Ντουρμισάι δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις, ο Ντουρμισάι έκανε το σουτ, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε σε κόρνερ.

Το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου διατηρήθηκε ως το τέλος, με την ΑΕΛ να μπλέκει σε σενάρια παραμονής.

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (89’ Οικονομίδης), Τσιλούλης (65’ Παπαγεωργίου), Μπουμάλ (79’ Άρσε), Ντουρμισάι.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπέρτος (86’ Ζίζιτς), Μόρας, Γκοΐκοβιτς, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν (71’ Γιακιμόφσκι), Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σικάβκα, Νούνιτς (65’ Κούνιτς).

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 70
2 Ολυμπιακός 60
3 ΑΕΚ 50
4 Ατρόμητος 43
5 Άρης 43
6 Παναθηναϊκός 38
7 Παναιτωλικός 33
8 Λαμία 33
9 Πανιώνιος 32
10 ΑΕΛ 30
11 Ξάνθη 29
12 Αστέρας Τρίπολης 27
13 ΠΑΣ Γιάννινα 26
14 ΟΦΗ 25
15 Λεβαδειακός 20
16 Απόλλων Σμύρνης 10

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected