Κατηγορίες
Super League 1

Αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και 1-3 η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0, μέσα σε 3 λεπτά και πέρασε με νίκη από την έδρα της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, η ΑΕΚ μετά από ένα κακό σε απόδοση Α’ ημίχρονο, που βρέθηκε και πίσω στο σκορ, επέστρεψε… μεταμορφωμένη στην επανάληψη και με επικράτησε της Ξάνθης στα Πηγάδια με 3-1.

Η Ένωση «πλήρωσε» το εκτεταμένο rotation που πραγματοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βρουν κάποιους χώρους στο Α’ μέρος και στο 33′ να ανοίξουν το σκορ με τον Κάστρο, μετά από σέντρα του Κασάδο.

Στο β’ ημίχρονο, οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν της εις βάρος τους κατάσταση. Με τον Μανόλο Χιμένεθ να «διορθώνει» με τις αλλαγές του τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους, η Ένωση έφερε τούμπα το παιχνίδι μέσα σε 3′.

Αρχικά ο Οικονόμου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοβάσεβιτς και με κοντινή προβολή έκανε το 1-1 στο 68′ και στο 70′, ο Εζέκιελ Πόνσε από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1 απέναντι στον Ζίβκοβιτς.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από όμορφη αντεπίθεση, ο Λιβάγια βρήκε τον Μπογέ, με τον Αργεντίνο να πλασάρει σωστά τον γκολκίπερ των Ακριτών και να διαμορφώνει το τελικό 3-1 της ΑΕΚ στα Πηγάδια, αποτέλεσμα που ουσιαστικά «κλειδώνει» την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Καμαρά (74′ Μελιόπουλος), Ντα Κόστα, Μπαριέντος, Γέντρισεκ (58′ Καντά), Κάστρο, Ντίρσταμ, Κοβάσεβιτς, Λισγάρας, Ντε Αμορίμ (78′ Μπρίτο)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Χουλτ, Αλεφ, Γαλανόπουλος (79′ Σιμόες), Κλωναρίδης (55′ Λιβάια), Μάνταλος, Αλμπάνης (66′ Μπογέ), Πόνσε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected