Γ Εθνική / Τοπικά

Φινάλε για τα εντός έδρας ματς του Ιάλυσου με ισοπαλία

Στο τελευταίο φετινό του εντός έδρας παιχνίδι, ο Ιάλυσος αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Πανηλειακό.

Προηγήθηκαν με τον Μπαρμπαρούση οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο Περογαμβράκης στο φινάλε έφερε το ματς στα ίσα. Δίκαιο βάση εικόνας το τελικό αποτέλεσμα. Χειροκροτήθηκαν στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Παπαβασιλείου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το xxsports.org, ο Ιάλυσος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της κμπάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν σωστά τους χώρους και απειλήθηκαν ελάχιστα. Στο 7΄ ο Δελαπόρτας σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στην κορυφαία στιγμή του πρώτου μέρους, η κεφαλιά του Περογαμβράκη μετά από σέντρα του Δελαπόρτα στο 21΄ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ένα φραστικό επεισόδιο του αμυντικού του Πανηλειακού, Αρβανίτη με τον πάγκο του Ιάλυσου στο 23΄ άναψε τα αίματα στο Οικονομίδειο και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή. Στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου μέρους το παιχνίδι ήταν κακό, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και σίγουρα οι περίπου 500 φίλοι που βρέθηκαν στο Οικονομίδειο θα το ξεχάσουν το συντομότερο δυνατόν. Ο Πανηλειακός είχε κλείσει σωστά την άμυνα του και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Από την άλλη ο εξίσου αδιάφορος βαθμολογικά Ιάλυσος, δεν είχε την απαιτούμενη διάθεση για να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.

Με διάθεση να πιέσει ψηλά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος που έψαξε το γκολ για να ανοίξει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου απείλησε σε δύο περιπτώσεις. Στο 58΄ το σουτ του Δελαπόρτα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Δωματάς.

Ο Πανηλειακός έδειξε να διαχειρίζεται καλύτερα την αναμέτρηση, προσπαθώντας διαρκώς να απειλήσει στην κόντρα επίθεση. Σε μια από αυτές στο 64ο λεπτό έφτασε στο 0-1. Ο Σταθάκης πάτησε εξαιρετικά περιοχή από αριστερα, γύρισε παράλληλα στο πρώτο δοκάρι και ο Μπαρμπαρούσης από κοντά πέτυχε το 0-1 με άψογο πλασέ. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έφτασε τα 18 τέρματα αποδεικνύοντας ξανά την εκτελεστική του δεινότητα.

Οι αλλαγές του Σάκη Παπαβασιλείου έδωσαν ώθηση στον Ιάλυσο που μετά το 80΄ ανέβασε ψηλά τις γραμμές του πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα. Στο 88΄ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους με τον πρώτο τους σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Δωματάς σέντραρε άψογα από δεξιά και ο Αλέξης Περογαμβράκης με καρφωτή κεφαλιά έφτασε τα 13 γκολ στον όμιλο, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι, πίεσαν και για την ανατροπή, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο για να φτάσουν στο 2-1.

Συνθέσεις

Ιάλυσος (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Κωνσταντινόπουλος (83΄ Χειμωνέττος Κ), Σταυλάς (46΄ λ.τ Κόλα), Μακρυδημήτρης, Ομπίνα, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης, Πετράκος (71΄ Μπάρδης), Δωματάς, Δελαπόρτας, Παπαδόπουλος (68΄ Κουγιός)

Πανηλειακός (Άγγελος Διγκόζης): Σακλλαρίου, Καμβύσης, Σταθάτος (83΄ Νικολακόπουλος), Τσίγκρηλας Δ (46΄ Πρέντι-77΄ λ.τ Τσίγκρηλας Π), Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουος, Νικολόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected