Κατηγορίες
Football League

“Λύτρωση” στο τέλος για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το σημερινό (7/4) ντέρμπι στη Λάρισα, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Εργοτέλη, για την 26η αγωνιστική της Football League.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 600 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στη Φιλιππούπολη, με τον Απόλλωνα να βρίσκεται δις μπροστά στο φάσμα της ήττας, αλλά τον αρχηγό Κώστα Χατζή να λυτρώνει τον λαρισινό σύλλογο στο φινάλε πετυχαίνοντας το 2-2.

Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με τη νίκη του Πλατανιά απέναντι στη Κέρκυρα με 2-0, φέρνει τον Απόλλωνα στη τρίτη θέση με 45 βαθμούς, έναντι 46 της ομάδας του Γιάννη Τάτση, ενώ στο -3 είναι πλέον ο Εργοτέλης από την δεύτερη θέση, καθώς έφτασε τους 43 με την σημερινή ισοπαλία.

Αγωνιστικά ο Εργοτέλης ευτύχησε στη πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του Απόλλωνα να προηγηθεί με το τέρμα του Μανουσάκη, με τον Απόλλωνα να ισορροπεί, μετά το αρχικό μούδιασμα που έφερε αυτό το 0-1, στη συνέχεια και τελικώς να φτάνει στο 1-1, πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα, χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Λούκας Μπραμπίγια.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Aριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Λουκάο, Λίταινας (88′ Λούκας), Μαρκολίνο (84′ Γκουντρουμπής), Πολέτο (79′ Τασιούλης).

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης (90’+4 Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπρους, Τσέλιος, Οικονόμου, Μανουσάκης (84′ Καπνίδης), Ιατρούδης, Κουάτενγκ (60′ Ροβίθης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P