Κατηγορίες
Football League

Χωρίς νικητή το ματς στα Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα παραχώρησε λευκή ισοπαλία σήμερα στην Παναχαϊκή για την 26η αγωνιστική της Football League, με αποτέλεσμα να παραμείνει στη 12η θέση της βαθμολογίας, αλλά πλέον νιώθει… καυτή την ανάσα του Ηρόδοτου, που πλησίασε στον πόντο

Τα Τρίκαλα ήταν μέτρια στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου, πλησίασαν στο γκολ που τελικά όμως δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.

Οι 1200 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο στάδιο, μεταξύ των οποίων και καμιά 20αριά φίλοι της Παναχαικής αποχώρησαν απογοητευμένοι , αλλά δε θα πρέπει κανείς να το βάλει κάτω, καθώς ο αγώνας συνεχίζεται για τη 12η θέση που όπως όλα δείχνουν θα δώσει παραμονή και άπαντες συσπειρωμένοι πρέπει να βαδίσουν μέχρι το τέλος , όπου και θα γίνει το ταμείο της χρονιάς.

Αρκετά δυναμικό ήταν το πρώτο μέρος στα Τρίκαλα μεταξύ της Παναχαϊκής και της τοπικής ομάδας. Είχαμε πολλές μονομαχίες, αρκετά μαρκαρίσματα και σε ένα από αυτά ο Τζέιμς Σταμόπουλος τραυματίστηκε, αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Ηλίας Πολίμος.

Τα Τρίκαλα είχαν την κατοχή της μπάλας (σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο), αλλά η Παναχαϊκή ήταν εκείνη που δημιούργησε τις δύο πρώτες κλασσικές ευκαιρίες για σκοράρισμα στο παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στο trikalascore.gr

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (83′ Σισέ), Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (56′ Συμελίδης), Ράντι (77′ Σμυρλής), Τσιμίκας.

Παναχαϊκή (Σάκης Τσιώλης): Σούλης, Σταμόπουλος (8′ Πολίμος), Πλέγας, Σωτηράκος, Μαυριάς (46′ Μωραϊτης), Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Μοντιέλ (72′ Κολ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected