Κατηγορίες
Football League

“Κουλούρια” στην Άρτα

Σε ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο αλλά δε σκόραραν, Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0.

Σημαντικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, με τον Καραϊσκάκη να φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο την είσοδο στη δεκάδα, ενώ το τοπίο για την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων παραμένει θολό.

Οι δύο ομάδες στο σημερινό ματς είχαν από ένα ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν, με το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν πρώτοι περιοχή στο 5ο λεπτό, και σκόραραν μάλιστα με το Σιώπη, ο οποίος βρισκόταν ωστόσο σε εμφανή θέση οφσάιντ. Ο Καραϊσκάκης αντέδρασε και σε φάση διαρκείας ένα λεπτό αργότερα, έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Τζιώρα όμως και το Χούσο να βλέπουν τις προσπάθειές τους από καλή θέση να κοντράρουν στα σώματα. Στο 18ο λεπτό, ο Καραϊσκάκης είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όταν έπειτα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Παναγιώτου σέντραρε, ο Χούσος έπιασε καρφωτή κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε ακριβώς στο κέντρο της εστίας, και ο Μένκα μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 21ο λεπτό, νέα ωραία προσπάθεια για την αρτινή ομάδα, με τον Τζιώρα να κρατά ωραία με το σώμα και να σπάει στον Κάκκο που σούταρε δυνατά, με το Ρουγκάλα να βάζει σωτήριο τάκλιν. Στο 25′, η Δόξα απείλησε με το Σιώπη που είχε προωθήσεις να παίρνει την κεφαλιά, και το Μέλκα να μπλοκάρει. Ένα λεπτό μετά, ο Παπανίκου βρήκε κάθετα τον Κάκκο, που δεν μπόρεσε να πλασάρει από πλάγια θέση. Στο 36ο λεπτό, ο Καραϊσκάκης που είχε σαφή πρωτοβουλία στο πρώτο μισό μετά το 10ο λεπτό, είχε νέα φάση, με το Χούσο να σεντράρει, το Ρουγκάλα να βάζει τη προβολή, και το Μένκα να διώχνει σωτήρια, καθώς η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας (Χαραλαμπίδης) : Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Παντίδος, Χρούσιελ, Μασούρας (88′ Καραγιαννίδης), Χούσος (60′ Βουκμίροβιτς), Τζιώρας, Ψιάνος, Κάκκο (68′ Άλεξιτς)

Δόξα Δράμας (Σπανός) : Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Πατράλης (73′ Λεμονής), Δούμτσιος, Μάρτινς (81′ Κρούθ), Μπαϊκαρά (91′ Πέρεθ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected