Κατηγορίες
Super League 1

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κ15 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Super League K15, επικρατώντας με 3-1 του Άρη στο ΔΑΚ Λαμίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούτσια που σημείωσε δυο γκολ. Ο Τσίκος το άλλο γκολ του «Δικέφαλου», μείωσε για τους «κίτρινους» ο Χατζηιωάννου.

Ήταν ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τελικούς στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Διέθετε το μενού και πάθος και γρήγορο ποδόσφαιρο και ευκαιρίες και ωραιότατα γκολ. Μα κυρίως διέθετε συναισθήματα και εικόνες παιδικού, ελκυστικού ποδοσφαίρου που γεννά ελπίδες.

Εξαιρουμένου του πρώτου δεκαλέπτου που ο Άρης ξεκίνησε με ορμή, απειλώντας στο 7′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το υπόλοιπο του ημιχρόνου ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Με παιχνίδι πληθωρικό, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας κι εναλλαγές στα άκρα, ο ΠΑΟΚ έφτασε γρήγορα στο γκολ, στο 18′ με την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κούτσια.

Ακολούθησε σφυροκόπημα κατά το κοινώς λεγόμενο, με τον Άρη να αντιστέκεται μεν, μα να υποκύπτει τελικά.

Στο 29’ο Σμυρλής έβγαλε την ασίστ και ο Κούτσιας με πλάτη στο τέρμα έκανε το 2-0.Στο 30′ ο Κουλούρης έκανε την κούρσα, μα τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας, στο 31′ ο Σμυρλής σούταρε από τα 25 μέτρα και στο 37′ ο Τσίκος πλάσαρε υπέροχα παίρνοντας την ασίστ από τον Σπυριδοπουλο, για να κάνει το 3-0.

Είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι με πάθος και από τις δύο πλευρές. Ο Άρης μάλιστα είχε δοκάρι στο 62′, ενώ είχε προηγηθεί κούρσα και τετ ά τετ του Σμυρλή που μπλόκαρε τελικά ο τερματοφύλακας. Ένα λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να σκοράρει για στο 66′ με τον Χατζηιωάννου.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει απειλητικός και ουσιαστικά μετά το 70′ και μια ακόμα ευκαιρία του Κουτσια για γκολ, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Tασιούρας, Σινανάι (46′ Τσέλα), Ζίλο, Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (68′ Καμάρος), Σπυριδόπουλος (46′ Μπάμπουρας), Κούτσιας, Ρουμιάντσεβ, Κουλούρης (56′ Κεδίκογλου).

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Κοτινάκης, Συμεωνίδης (46′ Ελευθερούδης), Τάλκα, Βακουφτσής (46′ Καραμανλής), Τσιάτσιος, Τσέρα, Ξανθόπουλος (79′ Καραγκιοζάκης), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (46′ Βρέττας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected