Κατηγορίες
Football League

Στη Super League ο ΝΠΣ Βόλος!

Χαρές και πανηγύρια για τον Βόλο!

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι από την Κυριακή (7/4) η φετινή πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής και με το επιβλητικό 6-0 επί του Αιγινιακού για την 26η αγωνιστική αρχίζει να κάνει πλάνα για τη Σούπερ Λίγκα.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους 56 βαθμούς αλλά πρακτικά μετρούν 59 πόντους, μια και θα πάρουν στα χαρτιά τη νίκη με τον Αήττητο, οπότε ο τίτλος έχει ήδη κατακτηθεί.

Κόντρα στην ομάδα της Πιερίας, που δεν αποφεύγει τον υποβιβασμό, ο Πίτου Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 38′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να αποδειχθούν καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι στο β’ ημίχρονο.

Όπως αναφέρει το a-sports.gr, ο Mάντζης σκόραρε στο 63′ και το 66′, άλλα δύο γκολ έβαλε από την πλευρά του ο Φράγκος στο 69ο και το 71ο λεπτό, για να φτάσει στο χατ τρικ ο Μάντζης στο 85′, ολοκληρώνοντας τη θριαμβευτική επικράτηση της ομάδας του.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Κόκας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Κότο (68′ Πίσπας), Πίτου Γκαρσία (57′ Πέντα), Λούκας, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος (62′ Φράγκος), Μάντζης.

Αιγινιακός (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Σ. Τοπαλίδης, Στάνιτς, Πετρούσης, Προσκυνητόπουλος, Βελκόσκι, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Κούστα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected