Football League

Συνεχίζει να ελπίζει ο Ηρόδοτος, 4-1 τη Σπάρτη των…10 παικτών!

Σπουδαία νίκη για τον Ηρόδοτο που κέρδισε την Σπάρτη των πολλών προβλημάτων επικρατώντας με 4-1 για την 26η αγωνιστική της Football League μένοντας έτσι ζωντανός για το κυνήγι της παραμονής.

Η Σπάρτη παρά τα προβλήματα πήγε να αιφνιδιάσει τον Ηρόδοτο (κατέβηκε στο παιχνίδι με 10 παίκτες) χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως η προσπάθεια του Τιέντσε σταμάτησε στο δοκάρι του Κασμερίδη!

Από εκεί και μετά ο Ηρόδοτος πήρε το ματς σοβαρά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Αγγελούδη από κοντά μετά από σουτ του Μπαρέτα να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν το παιχνίδι με τον Καινούργιο να κερδίζει πέναλτι να το εκτελεί ο ίδιος γράφοντας το 1-1.

Όπως αναφέρει το athleticradio, η χαρά της Σπάρτης δεν κράτησε πολύ, αφού ο Μπαρέτας με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε και πάλι προβάδισμα στους “κυανόλευκους”, ενώ ο Αγγελούδης λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου έκανε το 3-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον Γιώργο Λυρώνη να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Σιαλμά που είχε καιρό να παίξει λόγο τραυματισμού.

Ο ίδιος τέσσερα λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1 με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι υπογράφοντας μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Ηρόδοτο που δίνει ακόμα πνοή στην ομάδα για την παραμονή στην κατηγορία.

Συνθέσεις

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κασμερίδης, Γιαλούσης, Γραικός (55′ Σιαλμάς), Χατζηλιάδης, Ζιώγας, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Μπαρέτας, Ηλιάδης, Γκούφας, Αγγελούδης.

Σπάρτη (Βάλης): Σφέτσος, Καλούσης, Φραγκούλης, Μαρσέλ, Τιέντσε, Τουρέ, Ζαχαριουδάκης, Δανδάκος, Καινούργιος, Φόμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected