Κατηγορίες
Super League 1

Τον…έφαγε το άγχος τον Αστέρα Τρίπολης, 0-0 με Λεβαδειακό

Ο Αστέρας Τρίπολης δημιούργησε ένα κάρο ευκαιρίες, είχε δοκάρι με το “καλημέρα” με τον Μανιά αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει το Λεβαδειακό μένοντας στο 0-0 κι η μάχη για την παραμονή μεγαλώνει!

Όπως αναφέρει το arcadiasports, σε ακόμη ένα ματς, οι Αρκάδες έδειξαν ότι έχουν θέμα στο γκολ κι αυτό τους στοίχισε μια σημαντική νίκη που θα τους έβγαζε από μπελάδες όσον αφορά στην παραμονή.

Οι κιτρινομπλέ, είχαν δοκάρι με τον Μανιά μόλις 45” από το τέλος, ο Καλτσάς που απείλησε αρκετές φορές είδε τον Μπάγιτς να νικάει συνεχώς κι έτσι έμεινε το 0-0.

Στους 28 βαθμούς πλέον ο Αστέρας, παραμένει στη 12η θέση μιας κι ο ΠΑΣ ηττήθηκε στο Ηράκλειο, ενώ η Ξάνθη δεν απομακρύνθηκε μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο Λεβαδειακός έχει 21 βαθμούς.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (68’ Τασουλής), Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (58’ Τσιλιανίδης), Φερνάντεθ (73’ Αραβίδης), Καλτσάς, Μανιάς.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέου, Ντιόγκο, Λιάγκας, Τσαμπούρης, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83’ Όμο), Νίκας, Μαρκόβσκι (86’ Ζησόπουλος), Γιακουμάκης (70’ Σαβαντογκό).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P