Κατηγορίες
Super League 1

Με “δράστη” τον Κιβρακίδη ο Ατρόμητος (βαθμολογία)

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και πάει από θέση ισχύος στη Θεσσαλονίκη για τον «τελικό» της 4ης θέσης με τον Άρη.

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης της Super League έκανε σήμερα ο Ατρόμητος. Όπως αναφέρει το onsports.gr, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, στην αναμέτρηση που έριξε την «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής, επιβλήθηκε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης (14΄ Κιβρακίδης) και τρεις… στροφές πριν το φινάλε ξέφυγε με +3 βαθμούς από τον πέμπτο της κατάταξης, Άρη.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της βροχής, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα κι από κει και πέρα παίζοντας σε ρυθμό… ρελαντί ήλεγξαν το ματς σε όλη τη διάρκειά του κι έφτασαν πολύ πιο εύκολα στο «τρίποντο» απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Όπως έκανε σε όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα, έτσι και στο σημερινό (8/04) η «ελαφρά ταξιαρχία» έπαιξε ανοιχτά και χωρίς καμία σκοπιμότητα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή, βαθμούς για το γόητρό της.

Αφού στο 7΄ το φάουλ του Ούμπιδες πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χουάντερσον, στο 14΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) με το υποδειγματικό πλασέ του Κιβρακίδη, που έστειλε τη μπάλα εκεί όπου ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο γκολκίπερ του Απόλλωνα.

Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Ατρόμητο να ελέγχει πλήρως το ματς και στο 59΄ να φτάνει κοντά στο 2-0, αλλά η κεφαλιά του Ουάρντα έφυγε άουτ. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε και δεδομένης της κούρασης που επήλθε από το βαρύ γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έπαιξαν τόσο ώστε να… βγάλουν την υποχρέωση…

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (77΄ Κατράνης), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (86΄ Ουγκράϊ), Ουάρντα (69′ Μανούσος), Μπρούνο, Κουλούρης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Οριουέλα, Ρώσση, Στάθης, Αγρόδημος (90΄+2 Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ντούρσο (86΄ Βάρκας), Ελ Χέλουε, Ναζλίδης (78΄ Ντεφεντερίκο)

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 73
2 Ολυμπιακός 63
3 ΑΕΚ 53
4 Ατρόμητος 46
5 Άρης 43
6 Παναθηναϊκός 38
7 Παναιτωλικός 33
8 Λαμία 33
9 Πανιώνιος 32
10 ΑΕΛ 30
11 Ξάνθη 29
12 Αστέρας Τρίπολης 28
13 ΠΑΣ Γιάννινα 26
14 ΟΦΗ 25
15 Λεβαδειακός 21
16 Απόλλων Σμύρνης 10
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected