Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρόκριση για τις ομάδες της Πέλλας στους σχολικούς αγώνες πετοσφαίρισης (photos+vid)

Δύο πολύ θεαματικούς αγώνες παρακολούθησαν οι 200 και πλέον φίλαθλοι που κατέκλυσαν το πρωί το ΔΑΚ “Βικέλας” στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Στους δύο αγώνες νοκ άουτ ανάμεσα σε σχολεία της Βέροιας και της Πέλλας, το 1ο ΓΕΛ Έδεσσσας (στα κορίτσια) και το ΓΕΛ Σκύδρας (στα αγόρια) πήραν τα ροζ φύλλα και θα συνεχίσουν στον θεσμό.

Στο πρώτο χρονικά ματς ανάμεσα στο 3ο ΓΕΛ Βέροιας και το 1ο ΓΕΛ της Έδεσσας, τα κορίτσια από την Πέλλα επικράτησε με 2-1 σετ, έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.

Στο πρώτο σετ οι Εδεσσαίες επικράτησαν με 25-18, στο δεύτερη ήταν η σειρά των κοριτσιών από τη Βέροια (25-19) και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ, στο οποίο το 1ο ΓΕΛ Έδεσσας επικράτησε με 15-12 και πήρε την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζησιού από το 3ο ΓΕΛ Βέροιας αγωνίστηκε τραυματίας από το πρώτο σετ, ωστόσο “‘έσφιξε” τα δόντια με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα της.

Τα σετ : 18-25, 25-19, 12-15

Διαιτητές οι κ.κ. Πλιάχα, Στράντζαλης και Δημόπουλος. Ιατρός αγώνα ο κ. Κυριάκος Γατουρτζίδης

3o ΓΕΛ Βέροιας : Νταγκοπούλου, Ζησιού, Βενετικίδου, Αναστασίου, Γεωργιάδου, Ηλιάδου, Οφοτζέμπε, Κούσιου

1ο ΓΕΛ Έδεσσας : Τομάσογλου, Γκοτζαμάνη, Γκεντζή, Ιωαννίδη, Τερζόγλου, Βιτουλαδίτου Φ., Βιτουλαδίτου Χ., Γκίνη, Καλεϊτζή, Ρέτζιου, Τσουμάγκα

Στον αγώνα των αγοριών, το ΓΕΛ Σκύδρας φανέρωσε την ανωτερότητα του αλλά και τη…φήμη που το ακολουθεί.

Με μεγάλη επιθετική διάθεση και λύσεις από όλους σχεδόν τους παίκτες, η ομάδα της Πέλλας επικράτησε με 2-0 (25-9, 25-14) του Μακροχωρίου και θα συνεχίσει στον θεσμό, με ελπίδες για το κάτι παραπάνω.

Τα σετ : 9-25, 14-25

Διαιτητές οι κ.κ. Πλιάχα, Στράντζαλης και Δημόπουλος. Ιατρός αγώνα ο κ. Κυριάκος Γατουρτζίδης

ΓΕΛ Μακροχωρίου : Κεϊσίδης, Κοιλανίτης, Κουπίδης, Σερδαρίδης, Νικολάεβ, Αυγερινός, Πολυχρονιάδης, Αθανασιάδης, Χατζηπαναγιωτίδης, Τζαρτζαλάβα, Λιολιόπουλος

ΓΕΛ Σκύδρας : Πορτοκαλίδης, Λεονταρίδης, Σεμερτζίδης, Σκαρβελάκης, Τσανακτσίδης, Αγγελίδης, Φράγκος, Γαλλιός, Κούτσικος, Χύσα, Δεβρελής, Σιδηρόπουλος

δείτε φωτογραφίες από τα δύο παιχνίδια :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected