Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Νάουσας, αποχώρησε ο Εθνικός Κλειδιού

Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τη Νίκη Αγκαθιάς, ένα ακόμη παιχνίδι διακόπτεται στην Ημαθία και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού!

Στην αναμέτρηση του Αχιλλέα Νάουσας με τον Εθνικό Κλειδιού για την 28η αγωνιστική της Α Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό (σκορ 0-1 για τον Εθνικό) ο ρέφερι κ. Παζαρτζικλής υπέδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους, στο οποίο ευστόχησε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς.

Εν μέσω διαμαρτυριών προς τον διαιτητή του αγώνα, οι παράγοντες των φιλοξενούμενων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησαν από τους παίκτες να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια όπως και έγινε.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες σε τέτοιες περιπτώσεις διαπραγματεύσεις, οι οποίες όμως δεν οδήγησαν πουθενά και έπειτα από μισή ώρα περίπου, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν και έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Εκ των πραγμάτων, αναμένεται η ανάλογη τιμωρία για τον Εθνικό Κλειδιού, οι παράγοντες του οποίου σε επικοινωνία τους με το sportsup.gr τόνισαν πως θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected