Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Μακεδονίας ο Θερμαϊκός Θέρμης!

Με πολυτιμότερο τον Στράτο Φούσκα, ο Θερμαϊκός Θέρμης πήρε το 48ο κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας, επικρατώντας του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 3-1.

Όπως αναφέρει το pamebala, ο αγώνας ήταν αρκετά καλός με τις δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Θερμαϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Λεωνίδα Αχαλινόπουλο στο 12ο λεπτό, έπειτα από προβολή του εντός της περιοχής. Ο Ποσειδώνας δεν το έβαλε κάτω, έχασε πολλές ευκαιρίες και το τέρμα ήρθε στο 45ο λεπτό, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή εντός της μεγάλης περιοχής, ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε από την Θέρμη. Ο Μιχάλης Ξανθόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Ξανθόπουλου σε δύο σερί τελικούς της ΕΠΣ Μακεδονίας (πέρσι σκόραρε με τη φανέλα του ΑΟ Καρδίας κόντρα στον ΠΑΟ Κουφαλίων).

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες θέλησαν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους και έπαιξαν πιο αμυντικά, με αρκετές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Όλα όμως έληξαν όταν ο Στράτος Φούσκας θέλησε να… ολοκληρώσει τον φετινό τελικό. Στο 68ο λεπτό ο επιθετικός με μία… “τρελή” ενέργεια πέρασε τέσσερις αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα τον Σταυρίδη, διαμορφώνοντας το 2-1 υπέρ του Θερμαϊκού.

Ο Ποσειδώνας προσπάθησε μέχρι τέλους να αλλάξει το σκορ και η Θέρμη αντί να μείνει πίσω, κατάφερε στο 89ο λεπτό να κάνει τρία τα τέρματά της με το τέρμα του Κώστα Αχαλινόπουλου.

Συνθέσεις

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Αμανατίδης): Σταυρίδης, Τσεμεκίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Μάντζιος, Μαυρής, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς (86’ Δεληζάνος), Συρόπουλος (72’ Μακρής), Φιλιππίδης (71’ Γκέρσι), Παπακωνσταντίνου

Θερμαϊκός Θέρμης (Μπούρκας – Δούμας): Παναγιωτίδης, Κοσμίδης (80’ Πασιαρδής), Ράντζα, Κολώνης, Φάκκας (46’ Κουτσικοβαγγέλης), Τρόκας, Αχαλινόπουλος Λ. , Στεφανίδης (46’ Μπικιάρης Ν.), Αχαλινόπουλος Κ. , Φούσκας, Μπικιάρης Ρ. (59’ Χαραλαμπίδης)

*φωτ. metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected