Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά

Με γκολ στο 120′ η πρόκριση του Εδεσσαϊκού στον τελικό! (photos+vid)

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στην Αριδαία, όπου παρουσία 500 και πλέον θεατών ο Αλμωπός επικράτησε με σκορ 2-1 του Εδεσσαϊκού στην παράταση, αλλά το εισιτήριο για τον τελικό πήγε στους φιλοξενούμενους που σε νεκρό χρόνο… έκλεψαν την πρόκριση, με το τελικό σκορ στην κανονική διάρκεια να είναι 1-ο και να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν καλό οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και το γρήγορο τέρμα τους βοήθησε να έχουν τον έλεγχο στο πρώτο ημίωρο, με τος φιλοξενούμενους να παίρνουν τον έλεγχο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μέτριο με την υπεροχή να είναι μοιρασμένη και τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή φάση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η αναμέτρηση στην ημίωρη παράταση, όπου είδαμε όσα δεν είδαμε στο 90λεπτο, με τους γηπεδούχους να είναι κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το τέρμα της πρόκρισης με σπασμωδικές κινήσεις και να το πετυχαίνουν τελικά σε νεκρό χρόνο.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Pellasports

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, (12′ λ.τ. Κυριακίδης), Ασλαμπάλογλου, Σαϊνατούδης, Ελευθεριάδης Λ, Τζιμογιάννης, Σαμαρόπουλος, Προύντσης (63′ Αργυρίου), Ιωάννου (46′ Στάμπιλε), Μεντής, Κάρτζιος (57′ Ελευθεριάδης Γ.).

Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Σαϊλεμέζοyλου, Κωνσταντινίδης, (106′ Πούπης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Γκαρακλίδης (46′ Ντόγος), Χαραβητίδης, Πασσαλής (46′ Λαφαζανίδης), Τούφας (1ο1′ Τσιάκαλος), Παπαγεωργίου, Ταουσάνης, Παπαδημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected