Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εντυπωσιακός ο Άγιαξ, “γλίτωσε” με την ισοπαλία η Γιουβέντους! (vid)

Άγιαξ και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Άμστερνταμ και η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θα κριθεί στο Τορίνο.

Σε ένα ματς υψηλού επιπέδου, αντάξιο ενός προημιτελικού Champions League, ο Άγιαξ και η Γιουβέντους έμειναν στο 1-1 και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Τορίνο. Οι «μπιανκονέρι» έχουν το προβάδισμα για να βρεθούν στην τετράδα, λόγω του εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν, ωστόσο, ο νεανικός «Αίαντας» έχει αποδείξει πως δεν… χαμπαριάζει από έδρες και με «οδηγό» όσα έκανε στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ θα πάει στην Ιταλία για να «χτυπήσει» την πρόκριση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγώνα της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», η Γιουβέντους ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο. Με ποιον άλλον; Τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με το γκολ νο125 στο Champions League, με εντυπωσιακή κεφαλιά – ψαράκι, κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αλέγκρι. Ο Άγιαξ μόλις 30’’ μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έφερε το ματς στα ίσα με ένα τρομερό γκολ του Νταβίντ Νέρες και όλα… άρχισαν από την αρχή.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς, όμως, δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Από την πλευρά του ο Αλέγκρι με τις αλλαγές που έκανε προσπάθησε να «φρεσκάρει» τη Γιουβέντους. Το κατάφερε κυρίως με την είσοδο του Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος είχε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς όταν στο 85’ σημάδεψε το δοκάρι του Ονανά. Το 1-1 δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πλέον Άγιαξ και Γιουβέντους θα… λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς του Τορίνο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected