Κατηγορίες
Basket

Επέστρεψε στις επιτυχίες το Περιστέρι, “βυθίζεται” ο Κολοσσός

Ακόμα πιο δύσκολη έγινε η προσπάθεια του Κολοσσού να παραμείνει στην Basket League καθώς ηττήθηκε στην έδρα του με 84-77 από το Περιστέρι για την 24η αγωνιστική.

Η ομάδα της Ρόδου παρόλα αυτά συνεχίζει να έχει -μαθηματικές- ελπίδες για να ανατρέψει τη βαθμολογική του θέση και να παραμείνει στην κατηγορία.

Από την άλλη οι «κυανικίτρινοι» έκαναν ένα ακόμα βήμα για να βρεθούν στην πρώτη τετράδα και να διεκδικήσουν ένα καλό πλασάρισμα εν όψει και των πλέι οφ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Στίβεν Γκρέι με 22 πόντους ενώ είχε ακόμα έξι ασίστ. Για τον Κολοσσό H Hotels ο Μπράουνινγκ είχε 27 πόντους.

Μετά από το πρώτο προβάδισμα του Κολοσσού, το Περιστέρι Βίκος Cola έτρεξε σερί 14-0 και στο 4′ προηγήθηκε με 14-2. Οι γηπεδούχοι ωστόσο ροκάνισαν σταδιακά τη διαφορά και στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου ισοφάρισαν σε 23-23.

Το Περιστέρι Βίκος Cola ανέκτησε το προβάδισμα με τον Μουρ να κάνει το 24-32 στο 14′ όμως και πάλι ο Κολοσσός H Hotels βρήκε λύσεις και ανέτρεψε την εικόνα. Οι γηπεδούχοι με τον Μπράουνινγκ να ευστοχεί έξω από τη γραμμή των 6,75μ. και τον Μαυροειδή να κερδίζει μάχες κοντά στο καλάθι, έκαναν την ανατροπή και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 42-38 έχοντας τρέξει ένα συνολικό επιμέρους σκορ 18-6 στο τελευταίο εξάλεπτο.

Ο Κολοσσός H Hotels μπήκε το ίδιο εντυπωσιακά και το δεύτερο ημίχρονο και με τον Λίγκινς να έχει οκτώ προσωπικούς πόντους έφτασε στο +9 με τον Μπράουνινγκ να κάνει το σκορ 57-48 στο 24′. Η συνέχει όμως ήταν τελείως διαφορετική. Το Περιστέρι Βίκος Cola επέβαλε το δικό του ρυθμό και τρέχοντας ένα σερί 16-0 προσπέρασε με 64-57 λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου.

Μπράουνινγκ και Πίνκστον έβαλαν και πάλι τον Κολοσσό H Hotels στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 66-66 στο 33′. Όμως οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν και πάλι το προβάδισμα με τον Γκρέι να κάνει το 68-76 στο 37′ με εύστοχο τρίποντο. Οι «κυανοκίτρινοι» κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους μέχρι και το φινάλε φτάνοντας στην επικράτηση με 84-77.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 42-38, 58-64, 77-84.

η στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected