Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Κομβική αγωνιστική στη Β Ερασιτεχνική, ξεκινούν τα play off στη Γ (pregame 14/4)

Μια άκρως καθοριστική αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (14/4) στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στον 1ο όμιλο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, με εξαίρεση την οριστική είσοδο των ΠΑΟ Παλατίτσια και ΠΑΟΚ Κουλούρας στα play off, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ακόμη την τελική τους κατάταξη.

Οι “πράσινοι” υποδέχονται τη Θύελλα Σταυρού, που βρίσκεται στην 4η θέση και θέλει επίσης το τρίποντο, ενώ η ομάδα του Αλέξανδρου Δρένου θα υποδεχτεί τον ουραγό Απόλλωνα Λυκογιάννης, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να προσθέσει κι άλλους βαθμούς ενόψει των αγώνων διαβάθμισης.

Ο τρίτος Ολυμπιακός Λουτρού αγωνίζεται εντός έδρας με την ΑΕΚ Καμποχωρίου και αν οι “ερυθρόλευκοι” επικρατήσουν, θα εξασφαλίσουν μαθηματικά την είσοδο τους στα play off.

Πολύ σπουδαίο ματς στην Αλεξάνδρεια, όπου η ΑΕ Σχοινά θα αγωνιστεί με τον Αλιάκμονα Νησελίου (οι δύο ομάδες βρίσκονται στις θέσεις που δίνουν την παραμονή στην κατηγορία αλλά έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν ακόμη και στα play off) ενώ στον Διαβατό, ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με τη φορμαρισμένη Δόξα Λιανοβεργίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής :

1ος όμιλος

ΑΕ Σχοινά – Αλιάκμων Νησελίου

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Απόλλων Λυκογιάννης

ΠΑΟ Παλατίτσια – Θύελλα Σταυρού

Ολυμπιακός Λουτρού – ΑΕΚ Καμποχωρίου

Ατρόμητος Διαβατού – Δόξα Λιανοβεργίου

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


Στον 2ο όμιλο, το πιο σημαντικό ματς της 21ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΣ Γιαννακοχωρίου και τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου κι αυτό γιατί αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν, τότε θα γνωρίζουμε αυτόματα τις 4 ομάδες που θα αγωνιστούν στα play off.

Αυτές θα είναι η ΑΕΠ Βέροιας (με νίκη αύριο επί της Νέας Γενεάς Νικομήδειας εξασφαλίζει την πρώτη θέση), τα Λευκάδια (έχουν ρεπό αύριο, όμως έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση) και ο Αστέρας Τριποτάμου, που θέλει μόνο τη νίκη στον Στενήμαχο για να μειώσει τη διαφορά από τον ΠΑΣ.

Το ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΣ Πατρίδας και τον Εθνικό Ράχης.

2ος όμιλος

ΑΣ Γιαννακοχωρίου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Ολυμπιακός Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων  3-0 α.α.

ΑΣ Πατρίδας – Εθνικός Ράχης

Θύελλα Στενημάχου – Αστέρας Τριποτάμου

ΑΕΠ Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ρεπό : Λευκάδια

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς


 

Ξεκινά αύριο το πρωί η διαδικασία των play off στη Γ Ερασιτεχνική, η οποία και θα αναδείξει την εξάδα των ομάδων που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Β.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Τρικάλων θα υποδεχτεί την ΑΕ Καψόχωρας, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο βαθμοί ενώ η πρωτοπόρος Δόξα Κυψέλης θα αγωνιστεί κόντρα στον ΑΟ Συκιάς.

Στον 2ο όμιλο, ο Άχθος Αρούρης ξεκινά το μίνι πρωτάθλημα με το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών και αύριο θα υποδεχτεί στη Μέση τη Δόξα Νάουσας, που κάνει εκκίνηση από την τρίτη θέση και τους 22 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο δεύτερος Μακεδονικός Ρόδακα (24β) θα αγωνιστεί κόντρα στον τέταρτο της βαθμολογίας, Άτλα Ζερβοχωρίου που έχει 20 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

1ος όμιλος

ΑΕ Τρικάλων – ΑΕ Καψόχωρας
Δόξα Κυψέλης – ΑΟ Συκιάς

Η βαθμολογία εκκίνησης :

1 Δόξα Κυψέλης 23
2 ΑΕ Τρικάλων 18
3 ΑΟ Συκιάς 16
4 ΑΕ Καψόχωρας 16

2ος όμιλος

Μακεδονικός Ρόδακα – Άτλας Ζερβοχωρίου
Άχθος Αρούρης – Δόξα Νάουσας

Η βαθμολογία εκκίνησης :

1 Άχθος Αρούρης 28
2 Μακεδονικός Ρόδακα 24
3 Δόξα Νάουσας 22
4 Άτλας Ζερβοχωρίου 20
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected