Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Χάθηκε η πρόκριση στην Τουρκία για την Εθνική μας

Στο Πορσούκ Σπορ Σαλονού «πάγωσαν» οι ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης της Εθνικής Ανδρών στα τελικά του EURO 2020 μετά την ήττα με 26-23 από την Τουρκία για την 4η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπέστη μία «φθηνή» ήττα όπως εξελίχθηκε το ματς, καθότι είχε πολλές ευκαιρίες να κερδίσει και να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά τις πέταξε όλες.

Με πολύ καλή άμυνα, έχοντας θετικούς Κανδύλα, Παπαδιονυσίου και Μπουκοβίνα κάτω από τα δοκάρια, η Εθνική πήρε πάρα πολλές μπάλες και έτρεξε στον αιφνιδιασμό, αλλά εκεί τα… θαλάσσωνε, πότε με λάθος πάσες και πότε με κακές εκτελέσεις από τα 6 μέτρα, ενώ σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε και ο τερματοφύλακας των Τούρκων Οζμουζούλ.

Επιθετικά ο αρχηγός Χάρης Μάλλιος είχε ενέργεια και έδωσε λύσεις, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζηράς με 12 γκολ, ωστόσο θα μπορούσε πολλά περισσότερα αν ήταν περισσότερο συγκεντρωμένος.

Η Εθνική ομάδα έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση, καθώς θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον τρεις πόντους στην Κοζάνη με την Ισλανδία και στα Σκόπια στις τελευταίες δύο αγωνιστικές που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο.

Εν κατακλείδι οι διεθνείς έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά αδίκησαν σαφέστατα τους εαυτούς τους και δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που πραγματικά άξιζαν στο γήπεδο.

το φιλμ του αγώνα στο e-handball.gr

ΤΟΥΡΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 26-23 (12-9 ημχ.)

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σεντούρκ): Πέκτας 1, Ερσίν 2, Πεχλιβάν 6, Αρίφογλου, Ερσειλάν, Ντεμιρεζέν 2, Γκέκτεπε, Μπισέρ 7, Γκούμουσοκ, Ναλμπάντογλου 4, Οζτούρκ 1, Οζμουζούλ, Ερόζ, Τσέλεμπι 2, Σαράκ 1, Κιουταχά.

ΕΛΛΑΔΑ (Αρβανίτης): Τσιλιμπάρης, Μπασμαλής, Αραμπατζής, Λιάπης, Μυλωνάς 1, Μάλλιος 2, Κρητικός 1, Νικολαϊδης, Κεδέρης, Τζηράς 12, Τσίλης 3, Κανδύλας 1, Ηλιόπουλος 1, Παπαδιονυσίου 2, Αραπακόπουλος.

Διαιτητές: Koύρταγιτς- Βέτερβικ (Σουηδία), Παρατηρητής: Κάσουτζ (Αυστρία), Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 2/2-1/2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected