Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τίτλος για την Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη!

Πέντε χρόνια… φαγούρας λαμβάνουν τέλος για τον ΑΟΚ που με το 3-0 στην έδρα της Ασπίδας Ξάνθης κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής!

Όπως αναφέρει η Πρωινή Καβάλας, στο γήπεδο της Ασπίδας όλα ήταν μπλε καθώς πάνω από 600 φίλαθλοι του ΑΟΚ έστησαν πάρτι ανόδου και μάλιστα υπό βροχή.

Στο 3` από κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Μαρκόπουλος(με 17 γκολ πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου) με κεφαλιά πραγματοποίησε το 0-1 και στο 33` από φάουλ του Παπαδόπουλου ο Γαβριηλίδης με κοντινή κεφαλιά το 0-2.

Στο 65` ο Βαλαβανόπουλος με σουτ από κοντινή απόσταση το 0-3. Ο ΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που περισσότερο είχε το μυαλό της στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνθέσεις

Ασπίδα Ξάνθης : Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Χατζηπαππάς, Μερακλής, Κωτίδης (75` Κάτσης), Κυριαζίδης, Νταμπανλής (65` Νικολούδης), Χριστοφορίδης (68` Κούπας), Δογανίδης (76` Χατζηπαρασκευάς), Σαββόγλου.

Καβάλα : Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης (43` λ.τ. Τουμανίδης), Κέρθι, Βαλαβανόπουλος (65` Μπλιός), Γιατσβίνοβιτς (70` Λίτσκας), Γαβριηλίδης (55` Θωμαΐδης), Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected