Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πείσμα και πάθος για τον τίτλο η Λίβερπουλ! (vid)

Η κεφαλιά του Μανέ και η ασύλληπτη βολίδα του Σαλάχ «ξόρκισαν» το… πέσιμο του Τζέραρντ και οδήγησαν τη Λίβερπουλ στο 2-0 επί της Τσέλσι και στο +2 για τον τίτλο.

Εκείνο το… γλίστρημα του Τζέραρντ, το γκολ του Μπα, ένας χαμένος τίτλος, τα στοιχήματα για το ποιος θα έπεφτε αυτή τη φορά. Ένα φάντασμα που πλανάται πάνω από το «Ανφιλντ» εδώ και 29 χρόνια και που έκανε όλους τους Reds να τρέμουν ξανά την Τσέλσι. Μόνο που αυτή τη φορά έμειναν όλοι… όρθιοι και έκαναν τη δουλειά τους όσο πιο τέλεια γινόταν.

Η Λίβερπουλ έβγαλε τρελή φούρια, είχε τις τυχερές στιγμές της, αλλά καθάρισε πανάξια το 2-0, νίκησε για πρώτη φορά από το 2012 τους Μπλε και επέστρεψε στο +2 από τη Σίτι.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (74′ Μίλνερ), Κεϊτά (66′ Βαϊνάλντουμ), Φαμπίνιο, Σαλάχ (90′ Σακίρι), Φιρμίνο, Μανέ

Τσέλσι (Μαουρίτσο Σάρι): Κέπα, Ρούντιγκερ (40′ Κρίστενσεν), Νταβίντ Λουίζ, Εμερσον, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Γουίλιαν, Λόφτους-Τσικ (74′ Μπάρκλεϊ), Χάντσον-Οντόι (55′ Ιγουαΐν), Αζάρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected