Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Football League ο Ολυμπιακός Βόλου! (photos)

«Λευκή» ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να μένει στο 0-0 με τον ΓΣ Αλμυρού.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την άνοδο στη Football League, φτάνοντας τους 69 βαθμούς, έχοντας τους ίδιους ακριβώς με τη δεύτερη Νίκη Βόλου, την οποία προσπέρασε στην τελική βαθμολογία, λόγω των μεταξύ τους παιχνιδιών.

Ο Ολυμπιακός Βόλου γέμισε με χαρά τον κόσμο του, ο οποίος κατέκλισε το Πανθεσσαλικό για να γιορτάσει με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου τον τίτλο του πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και παράλληλα την άνοδο στη Football League.

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το νταμπλ, καθώς νωρίτερα στη χρονιά είχε κερδίσει και τον τίτλο του Κυπελλούχου της ΕΠΣΘ.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Νικολακάκης (94’ Καμπλιώνης), Μπουτζίκος, Ριζογιάννης, Οικονομόπουλος, Ναζίμ (91’ λ.τρ. Κόλα), Σερτζίνιο, Παπαϊωάννου, Μάντζιος, Λώττας (83’ Σκοπελίτης), Ζγκούρι (71’ Φλίγκος).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης, Βέργος, Δημηνάς (85’Λουκάς), Αλεξανδρής, Τσελεπής (63’ Τζοβάρας), Κοντοβάς (70’ Ματθαίου), Αναστασίου (87’ Καλαμίδας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected