Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλες στιγμές για το καμάρι της Ιεράπετρας, τον ΟΦΙ!

Ονειρικές στιγμές ζει εδώ και λίγη ώρα η Ιεράπετρα, καθώς ο ΟΦΙ κέρδισε με 2-0 τον Εθνικό Πειραιά και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Στη 2η θέση τερμάτισε ο Ιωνικός ενώ ο Εθνικός έμεινε 3ος.

Όπως αναφέρει η Ανατολή, ο ΟΦΙ αποδείχτηκε σήμερα συνεπής στο ραντεβού με την… ιστορία. Μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους του που κατέκλυσαν το δημοτικό στάδιο Ιεράπετρας «Πέτρος Βουζουνεράκης» έδειξαν ποιος είναι το… αφεντικό στον 5ο όμιλο κερδίζοντας με 2-0 την ομάδα του Πειραιά που «καίγονταν» για τους βαθμούς καθώς με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε και εκτός διεκδίκησης της ανόδου μέσω μπαράζ.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο το άγχος για το αποτέλεσμα και από τις δύο πλευρές δεν επέτρεψε να παιχτεί ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, ο ΟΦΙ άνοιξε το σκορ στο 60′ με τον Μηνά να κάνει το 1-0 φέρνοντας την ομάδα του πιο κοντά στον τίτλο, με τη νίκη να «σφραγίζει» στις καθυστερήσεις ο Βογιατζής (90’+4′) κάνοντας το 2-0 και στέλνοντας οριστικά την ομάδα της Ιεράπετρας στη Football League.

Στο 90′ οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι έπειτα από απόκρουση του Πρίφτη.

Οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν έξαλλα την άνοδο στη Football League μπροστά στο ένθερμο κοινό τους και έφεραν στο Λασίθι έναν τίτλο που δεν είχε έρθει ποτέ στο Νομό Λασιθίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected