Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξανά κορυφή η Μπάγερν (vid)

Η Μπάγερν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, σκόρπισε με 4-1 την Φορτούνα και ανέβηκε ξανά στην κορυφή.

Η Ντόρτμουντ είχε κερδίσει, αλλά αυτό δεν άγχωσε καθόλου την Μπάγερν, που σκόρπισε με 4-1 την Φορτούνα και ανέβηκε ξανά στην κορυφή. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι παίκτες του Κόβατς και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, ήταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό και στο 15’ έφτασαν στο γκολ.

Ο Κομάν έβγαλε τη σέντρα, ο Μίλερ δεν ακούμπησε την μπάλα, αλλά η κίνηση του μπέρδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1. Στο 0-2 ήρθε στο 41’ ξανά με τον Κομάν και τα πάντα τελείωσαν. Στο 55’ ήταν η σειρά του Γκναμπρί να βρει δίχτυα για το 0-3, με τον Λουκεμπάκιο να πετυχαίνει με πέναλτι το γκολ της τιμής τους για τους γηπεδούχους στο 89’, πριν ο Γκορέτσκα κάνει το τελικό 1-4 στις καθυστερήσεις. Το μοναδικό μελανό σημείο για τους Βαυαρούς ο τραυματισμός του Νόιερ, που στο 53’ έδωσε τη θέση του στον Ούλραϊχ.

Συνθέσεις

Φορτούνα (Φρίντχελμ Φούνκελ): Ρένζινγκ, Τσίμερμαν, Χόφμαν, Καμίνσκι, Αϊχάν, Σομπότκα (67’ Μοράλες), Μπάρκοκ, Στέγκερ, Κοβνάτσκι (80’ Ουσάμι), Ραμάν, Χένινγκς (68’ Λουκεμπάκιο)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ (53’ Ούλραϊχ), Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ, Κομάν, Μίλερ (70’ Γκορέτσκα), Γκναμπρί (80’ Χάμες), Λεβαντόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected