B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αφαιρέσεις βαθμών σε Εθνικό Κλειδιού και Απόλλωνα Λυκογιάννης (βαθμολογίες)

Ποινές αφαίρεσης βαθμών για τον Εθνικό Κλειδιού στην Α Ερασιτεχνική και για τον Απόλλωνα Λυκογιάννης στη Β, όπως εμφανίζεται στις βαθμολογίες της ΕΠΣ Ημαθίας στην επίσημη σελίδα της.

Ο Εθνικός χάνει με 3-0 σκορ τον αγώνα στη Νάουσα, με τον Αχιλλέα να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ από την ομάδα του Κλειδιού αφαιρούνται τρεις βαθμοί.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό των “κυανολεύκων” στη Β Ερασιτεχνική, καθώς δεν μπορούν να καλύψουν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον 14ο, ΑΟ Μαρίνας.

δείτε τη βαθμολογία όπως εμφανίζεται στη σελίδα της Ένωσης :

Δεκτή έγινε την ίδια ώρα η ένσταση της ΑΕ Σχοινά, που υπεβλήθη για πλαστοπροσωπία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λυκογιάννης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης (είχε ηττηθεί με 5-3) ενώ ο Απόλλων μηδενίζεται στον εν λόγω αγώνα και του αφαιρούνται 5 βαθμοί.

Έτσι, οι “κυανόλευκοι” της Λυκογιάννης έχουν μηδέν βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και αποτελεί πλέον ερωτηματικό η διεξαγωγή των play out, αν η διαφορά από την 9η ομάδα φτάσει στους 18 βαθμούς (είναι αυτή τη στιγμή στους 15).

δείτε τη βαθμολογία όπως εμφανίζεται στη σελίδα της Ένωσης :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected