Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βήμα τελικού για την Άνω Μερά, 2-0 τον ΑΟ Μυκόνου [vid]

Μεγάλο βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης έκανε η Άνω Μερά που νίκησε στο ντέρμπι με 2-0 τον ΑΟ Μυκόνου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πλέον με το τρίποντο αυτό, το συγκρότημα του Φώτη Παπαπαναγή έφτασε τους 8 βαθμούς αφήνοντας τον ΑΟ Σύρου (έχει ματς λιγότερο) στους 3, ενώ την ίδια συγκομιδή έχει και ο ΑΟ Μυκόνου που έχασε κάθε ελπίδα σήμερα να βρεθεί στον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων όπως έκανε πέρυσι.

Αυτό σημαίνει ότι η Άνω Μερά θα χρειαστεί εφόσον ο ΑΟ Σύρου κερδίσει τον ΑΟ Μυκόνου να μην χάσει την τελευταία αγωνιστική, ενώ σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο ΑΟ Σύρου, τότε η Άνω Μερά θα βρεθεί πρόωρα στον τελικό.

Στο 13′ ο Ξενάκης εκτέλεσε το κόρνερ και με προβολή ο Χατζάκος έκανε το 1-0. Στο 41′ ο Καρφαρίδας με σουτ έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Λαζαρίδη

το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Φώτης Παπαπαναγής) Τζάβρας, Κωφοκώτσιος, Ξενάκης (63′ λ.τρ. Κουντουράς), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Κεμπέ (74′ Αδάμ), Παπαδάκης, Καρφαρίδας, Δαραμάρας (59′ Γκολέμης), Καραϊνδρος, Λαζαρίδης (59′ Ραζάκ)

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Σαββόπουλος, Ηλίας, Αλεξανδρόπουλος, Μπαλλής (87′ Καρατζάς), Μπάμπακαρ, Ντουσάι, Περιάλης, Ξαγοράρης, Τουρέ (38′ Αλμπάνης), Γκέγκα (46′ Πεϊδης), Βλαχόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected