Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Άρης “έκλεισε” την πρώτη μεταγραφή!

Κοντά στην υλοποίηση της πρώτης του μεταγραφής ενόψει της νέας χρονιάς είναι ο Άρης, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για την απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Τι κι αν η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί; Ο Αρης ήδη ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν η οποία θα είναι υψηλότερων απαιτήσεων από τη φετινή δεδομένου πως η ομάδα θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League.

Όπως αναφέρει το SDNA, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση της πρώτης τους μεταγραφής. Πρόκειται για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν της ΑΙΚ με τον οποίο υπάρχει συμφωνία.

Να θυμίσουμε πως ο Σουηδός μπακ ήταν στην μεταγραφική λίστα του Αρη και τον Ιανουάριο. Πρόσφατα, ο Σάββας Παντελίδης σε συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι μερικοί από τους στόχους του χειμώνα θα απασχολήσουν και το καλοκαίρι.

Στις επαφές που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, ο Άρης επανέλαβε το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι κοντά στην απόκτησή του.

Βέβαια για να επικυρωθεί η συμφωνία απαιτούνται να ξεπεραστούν μία δύο ακόμα λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την ισχύ του συμβολαίου, αλλά και τα χρήματα που θα εισπράξει ο σουηδικός σύλλογος, όμως πολύ δύσκολα αυτά θα σταθούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected