Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ο Ασπρόπυργος!

Πανηγυρισμοί…διαρκείας για την ομάδα του Ασπρόπυργου, που μετά την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής, σήκωσε σήμερα και την κούπα στο Κύπελλο Δυτικής Αττικής!

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ αποτυπώθηκε και στο φύλλο αγώνα καθώς η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με το τελικό αποτέλεσμα να παίρνει για άλλη μια φορά διαστάσεις θριάμβου.

Το φιλμ του αγώνα :

11΄ Σέντρα-σουτ του Νατσιόπουλου αποκρούει ασθενώς ο Τζωρτζινάκης, διώχνουν οι αμυντικοί του Ηρακλή σε δεύτερο χρόνο.
24΄ Σουτ του Σταύρου μέσα από την περιοχή η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.
25΄ Σουτ του Νατσιόπουλου έξω από την περιοχή μπλοκάρει σταθερά ο Τζωρτζινάκης.
38΄ΓΚΟΛ 0-1 Σέντρα του Δηλαβέρη από αριστερά, ο Diatta με καρφωτή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Ασπρόπυργο.
49΄ ΓΚΟΛ 0-2 Ο Diatta καταφέρνει να νικήσει και πάλι τον Τζωρτζινάκη. Αυτή τη φορά στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ηρακλή με εξαιρετικό πλασε.
66΄ ΓΚΟΛ 0-3 Δυνατό σουτ του Νατσιόπουλου με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπαλα καταλήγει στα δίχτυα.
83΄ ΓΚΟΛ 0-4 Φάουλ από τα αριστερά για τον Ασπρόπυργο. Σεντράρει ο Σταύρου και ο Παρασκευάς Πρίκας με κεφαλιά γράφει το τελικό 0-4.

Συνθέσεις

Ηρακλής Ελευσίνας : Τζωρτζινάκης, Μπίμπα, Κάτσος (84′ Μάχλης), Σκαμαντζούρας, Μπακατσέλος, Γκόρος, Τοπτίδης, Στυλλάς (70΄Πεπονής), Χατζιαντωνάκης, Καλογρίδης (89′ Τιρλής), Τσεβάς (80΄Καφαντάρης)

Ασπρόπυργος : Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Νικολάου, Ζώνας, Βασιλείου, Δουκάκης (80΄Πετρόπουλος), Σταύρου, Νατσιόπουλος (70΄Νάκας), Diatta (84΄Λογοθέτης Α.), Δηλαβέρης (79΄Πρίκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected