Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων! (φύλλο αγώνα)

Δεύτερος συνεχόμενος τελικός για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που εδώ και λίγες ώρες πανηγυρίζει την πρόκριση εις βάρος της Νίκης Αγκαθιάς!

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου υπερασπίστηκε με σθένος το υπέρ της 2-1 που είχε αποσπάσει πριν από περίπου έναν μήνα στην Αγκαθιά και θα αγωνιστεί κόντρα στη Βέροια στον μεγάλο τελικό.

Μία ομολογουμένως τεράστια πρόκληση για τους “πράσινους” που είναι οι κάτοχοι του θεσμού και αναμένουμε πλέον την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Η σημερινή αναμέτρηση ξεκίνησε από το 35ο λεπτό, χρονικό σημείο το οποίο είχε διακοπεί στην προηγούμενη αναμέτρηση. Μετά την απόφαση της Ένωσης, το ματς συνεχίστηκε κανονικά (επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στις δύο ομάδες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ύψος αυτού) και παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Περιττό να αναφέρουμε πως ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους γηπεδούχους, οι οποίοι κλείνουν…ραντεβού για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό και τον τέταρτο της σύγχρονης ιστορίας τους (από το 1987, αρχείο που διατηρεί η Ένωση).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Νησελίτη

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ., Σωτηράκης, Κουκουράκης (90+ Ανδρίτσος), Ζησιόπουλος (90+ Κιρκιλιανίδης Η.), Παρσόπουλος (84′ Αθανασιάδης), Λίτσι

Νίκη Αγκαθιάς : Τόλιος, Πατσιαβούρας (72′ Προβατίδης), Χατζόπουλος (82′ Μούδιος), Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Ζαρογιάννης, Γιαζιτζόγλου (87′ Γιαννόπουλος, Σούκιας, Γκελοσάνι, Κίτσας Ευγ.

Οι σκόρερς του Κυπέλλου Ημαθίας :

Μουρουζίδης ΓΑΣ Ροδοχωρίου 8
Κιρκιλιανίδης Γ. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 5
Φράγγης Αγία Μαρίνα-Ροδοχώρι 5
Νίκου Νάουσα/Ροδοχώρι 4
Βεζυριανόπουλος  Άρης Παλαιοχωρίου 3
Βοργιατζίδης Μακροχώρι 3
Γατόπουλος Ολυμπιακός Λουτρού 3
Κεχαΐδης Νέα Γενεά Νικομήδειας 3
Λαζόπουλος Νίκη Αγκαθιάς 3
Ντέλλας Κεραυνός Επισκοπής 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected